Dit Italiaanse vakantiepark van Roompot is gelegen in Toscane. Het vakantiedomein heet International Etruria. Deze gezellige en sfeervolle familiecamping beschikt over alle comfort. Er zijn bovendien voldoende faciliteiten aanwezig. Dit alles om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in vakantiepark Roompot Marina Di Castagneto. Gelegen in Toscane. En ontdek er bovendien zelf wat het park en de omgeving nog allemaal te bieden hebben.

Roompot Marina Di Castagneto

De accommodaties van Camping International Etruria.

International Camping Etruria is ideaal gelegen. Dit om jou een afwisselende vakantie te bezorgen. Het ligt in een prachtig dennenbos. Daarnaast is het ook direct aan de Middellandse Zee gelegen. Op de camping zelf zijn er zeker ook voldoende faciliteiten aanwezig. Je zal je er zeker niet gauw vervelen. De kinderen kunnen zich uitleven op het strand. Ze kunnen er zwemmen in de zwembaden. Ook het animatie team staat voor hen klaar. Zowel overdag als ’s avonds organiseren zij te gekke activiteiten.

Roompot Marina Di Castagneto ligt aan een mooi en breed strand. Je kan er verblijven in een bungalowtent tot 6 personen. Deze ruime tent heeft bovendien gescheiden slaapcabines. Verder is er ook tentverwarming, een koelkast met vriesvak en tuinmeubilair aanwezig. Kortom jij hoeft enkel beddengoed en keukenlinnen mee te brengen.

De camping ligt zeker ook centraal. Het is de ideale uitvalsbasis om een aantal prachtige de steden te bezoeken. Het bekende Pisa bijvoorbeeld. Die kent iedereen omwille van zijn scheve toren. De beroemde Toren van Pisa dus. Of Florence, de hoofdstad van de regio Toscane. Maar ook vlakbij ligt Siena, met zijn mooi historische gebouwen. Trouwens, op 22 kilometer, in Cecina Mare, ligt het Aqua Village Water Parc. Dit park kan zowel jong als oud bekoren.

Meer informatie

 

Het adres van Roompot, International Etruria

Dit vakantiepark van Roompot in Italië kan je vinden op het volgende adres:

Via Della Pineta
57022 Marina Di Castagneto Carducci Donoratico
Toscane
Italië

Op zoek naar meer vakantieparken dichtbij het strand en de zee? Dan verwijzen we graag door naar Vakantiepark aan zee.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.