Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Lochem Nederland. Het park heet Resort De Achterhoek. Dit domein, gelegen in een natuurrijke omgeving beschikt over alle comfort. Er is zeker alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Lochem. Ontdek daarnaast wat de omgeving van Gelderland nog meer te bieden heeft.

Roompot Lochem

Resort De Achterhoek in Nederland: accommodaties

Resort De Achterhoek ligt midden in een prachtig landschap. Het prachtige Gelderse landschap heeft zijn glooiende akkers, bossen, vele kastelen en burchten. Op het vakantiepark zelf vind je een uiteenlopend aanbod van eenvoudige tot zeer luxe vakantiewoningen en een uitgebreid faciliteitenaanbod.

Plons er zeker in het zwembad. Laat de kinderen ook lekker hun gang gaan op de nieuwe interactieve speeltoestellen. En strijd om de winst op de midgetgolfbaan. In de recreatievijver kan je bovendien ook u zwemmen en vissen. Daarnaast kan je op de omringende grasveldjes gezellig picknicken.

Wil je er liever eens een dagje op uittrekken? De omgeving biedt meer dan genoeg natuur en cultuur voor een afwisselende vakantie. Bezoek bijvoorbeeld één van de omliggende kastelen. Wandel door het groene landschap. Of ga voor een spetterend bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn of Apenheul.

Bij Resort de Achterhoek kan je verblijven in luxe bungalows, chalets of een familievilla. De verblijven kunnen bijvoorbeeld een bezetting aan tot 14 personen. De woningen zijn dan ook voorzien van alle nodige faciliteiten en comfort. Buiten is er een gemeubileerd terras. En er is ook parkeergelegenheid. Diverse woningen beschikken over gratis WiFi.

Opgelet: Op het centrale gedeelte van het park wordt gebouwd aan nieuwe vakantieverblijven. Maar ze proberen de overlast minimaal te houden.

Meer informatie

Roompot Lochem, Resort De Achterhoek: het adres

Het vakantiepark van Roompot in Lochem, Resort De Achterhoek, is gelegen op het volgende adres:

Ploegdijk 2
7241 SC Lochem
Gelderland
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze website Parkvakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.