Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Litteau Frankrijk. Het heet Domaine de Litteau.  Dit vakantiepark beschikt over alle comfort. Er is alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten bij Roompot Litteau. Ontdek daarnaast nog wat de omgeving in Normandië nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Litteau

Domaine de Litteau Frankrijk: accommodaties

Domaine de Litteau is groen en landelijk gelegen in de prachtige omgeving van Normandië. Het park heeft zelfs een eigen toegang tot het Forêt de Cerisy. Daarnaast heeft Domaine de Litteau zelf een klein aantal voorzieningen: een klein overdekt zwembad,  een kinderclub voor kinderen van 5 tot 12 jaar, een bar met terras, een afhaalrestaurant en speelvelden voor voetbal, volleybal en pétanque.

Uniek op Domaine de Litteau zijn de twee visvijvers. De toegang tot deze vijvers zijn voor de parkgasten bovendien gratis. Hengels kan je huren in de parkwinkel. Maar je kan natuurlijk ook je eigen visuitrusting meebrengen. Tijdens het voorseizoen zijn de faciliteiten van het park beperkt geopend.

Er zijn natuurlijk ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld de invasiestranden, de Amerikaanse militaire begraafplaats. Maar leuk is ook de  360-graden bioscoop in Arromanches of ga naar de golfclub. Hou je van meer avontuur? Ga dan zeilen en windsurfen, quad rijden, kanoën of kajakken.

Bij Domaine de Litteau kan je een verblijf boeken in een stacaravan. De Excellence is de grootste van de reeks stacaravans. Deze luxe uitgevoerde caravans is voor een bezetting van maximaal 8 personen. De woonruimte heeft een grote sofa en een gaskachel. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast/diepvriezer, microgolf, oven, potten, pannen, servies en bestek. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Buiten zijn er bovendien nog een tafel, stoelen en ligstoelen. Opgelet, de derde slaapkamer is niet geschikt voor volwassenen!

Meer informatie

Domaine de Litteau, Roompot vakanties: het adres:

Het adres van Domaine de Litteau is:

14490 Litteau
Normandië
Frankrijk

Voor nog meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar onze pagina Populaire vakantieparken.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.