Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Lido Di Pomposa in Italië. Het heet camping Vigna sul Mar. Dit vakantiepark beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Lido Di Pomposa. Ontdek bovendien wat de streek Emilia-Romagna nog meer te bieden heeft.

Roompot Lido Di Pomposa

Camping Vigna sul Mar Italië accommodaties

Op zoek naar een strandvakantie met Italiaanse allure? Dan kan je voor jouw vakantie naar de Adriatische kust. Meer bepaald naar camping Vigna sul Mar. Deze camping is ruim opgezet. Hij biedt veel schaduwplaatsen. Iedereen voelt zich onmiddellijk op zijn gemak. Vanaf de camping heb je ook direct toegang tot het strand. De echte vakantie-ingrediënten namelijk zon, zee en strand zijn hier zeker aanwezig! Je kan ook verkoeling zoeken in het zwembad met peuterbad.

In het plaatsje Lido di Pomposa, direct naast de camping gelegen, zijn er diverse excursies te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een romantische avond-boottocht op zee. Of wat dacht je van een uitstapje naar het natuurpark van de nabijgelegen Po-delta. Het personeel van camping Vigna sul Mar vertelt jou er graag meer over. Wat je zeker met kinderen moet gedaan hebben, is het attractiepark Mirabilandia. Je beleeft er met het hele gezin een fantastische dag. Er zijn attracties aanwezig als bijvoorbeeld een reuzenrad, achtbanen en wildwaterbanen. Jongeren zullen zich prima vermaken in Rimini. Deze badplaats kent een goed uitgaansleven. Het is vanaf de camping ook goed te bereiken.

Bij camping Vigna sul Mar verblijf je in een vakantietent tot 6 personen. Deze bungalowtent is zeer ruim alsook praktisch ingericht. Het is bovendien voorzien van alle comfort. Het enige wat je zelf nog dient mee te brengen zijn keukenlinnen en beddengoed. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 254,- EUR.

Meer informatie

 

Roompt camping Vigna sul Mar: adres

Het adres van camping Vigna sul Mar in Italië is:

Via Capanno Garibaldi 20
I-44020 Lido Di Pomposa
Emilia-Romagna
Italië

Voor meer Roompot vakanties verwijzen we door naar onze Parkvakanties pagina. Klik hier.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.