Het Roompot vakantiepark is gelegen in Les Eyzies De Tayac Sireuil in Frankrijk. Deze gezellige camping in de Dordogne heet La Rivière. Hij beschikt over alle comfort. Er is daarnaast nog alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Les Eyzies De Tayac Sireuil. En ontdek wat de Dordogne nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Les Eyzies De Tayac Sireuil

La Rivière Frankrijk: accommodaties

Camping La Rivière is met zijn 120 plaatsen een kleinschalig vakantiepark. Het is wel een erg gezellige camping waar ook huisdieren welkom zijn. Je kan er bovendien verblijven in een bungalowtent tot 6 personen. Of je kan er een stacaravan tot 5 personen boeken. Ze zijn beiden voorzien van het nodige comfort en inrichting. Het enige wat je dus zelf nog moet voorzien zijn beddengoed en keukenlinnen.

Bij binnenkomst valt het mooie 16e eeuwse Perigordiaanse huis direct op. De camping ligt in de vallei van de Vézère, immers aan de gelijknamige rivier. In de omgeving zijn ook veel prehistorische bezienswaardigheden. De Dordogne is een departement gelegen in het zuidwesten van Frankrijk. Je kan er bijvoorbeeld grotten en spelonken bezoeken. Naast de natuurparken zijn er ook historische sites te bewonderen. Daarnaast biedt de Dordogne ook wijntoerisme. De gekende Bergerac kan je leren kennen door de wijnroute van Bergerac te doen. Of bezoek bijvoorbeeld de stad Bergerac. Deze stad wordt beschouwd als hèt centrum van deze wijnstreek.

Het knusse terras onder de bomen met het zwembad daarachter geven u meteen een vakantiegevoel. In het hoogseizoen is er op de camping een animatieteam aanwezig. Verder zijn er tennispleinen. En kan je tafeltennis en uiteraard Jeu de boules spelen. Op de centrale voorziening is er een WIFI internetzuil.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 254.00EUR

Meer informatie

 

Roompot La Rivière: adres

Het adres van vakantiepark Roompot Les Eyzies De Tayac Sireuil is:

Route Du Sorcier 3
24620 Les Eyzies De Tayac Sireuil
Dordogne
Frankrijk

Voor meer Roompot Vakantieparken verwijzen we graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.