Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Lamporecchio Pistoia in Italië. Het heet Camping Barco Reale. Dit vakantiepark in Toscane beschikt over alle comfort. Er is namelijk alles aanwezig om jou een ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga zeker onthaasten bij Roompot Lamporecchio Pistoia. Ontdek bovendien wat Toscane nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Lamporecchio Pistoia

Camping Barco Reale, Italië: accommodaties

Camping Barco Reale ligt in het hart van Toscane. De ideale omgeving dus voor een paar mooie uitstappen. Vanop de camping kan je bijvoorbeeld gemakkelijk een paar bekende steden gaan bezoeken. Florence, of misschien beter gekend als Firenze, heeft een aantal mooie en gekende historische bezienswaardigheden. De brug Ponte Vecchio is bijvoorbeeld een echte toeristische trekpleister. Ook de steden Siena en Pistoia zijn absoluut ook een bezoekje waard.

Ook op de camping valt er heel wat te beleven. De camping beschikt namelijk over zeer uitgebreide faciliteiten. Je kan je zeker en vast vermaken in het buitenzwembad. Dit zwembad heeft bovendien een prachtig uitzicht over het Toscaanse platteland. Of ga samen met de andere campinggasten gezellig een potje basketbal of volleybal spelen. Kortom, dit is een echte familiecamping. Daarbij ben je ’s avonds ook van harte welkom om een hapje te gaan eten in het restaurant. Maar het is zeker ook aan te raden om eens in de omliggende dorpen of steden te gaan eten.

Bij Roompot Camping Barco Reale verblijf je in een bungalowtent tot 6 personen. Deze vakantietent is dan ook heel ruim en tevens praktisch ingericht. Ze beschikt bovendien over alle comfort. Het enige wat jij nog hoeft mee te brengen is beddengoed en keukenlinnen. Dit Roompot vakantiepark kan je trouwens al boeken vanaf 176,- EUR

Meer informatie

 

Het adres van Roompot Camping Barco Reale

De Camping Barco Reale kan je bereiken op het volgende adres:

Via Dei Nardini 11
51035 Lamporecchio Pistoia
Toscane
Italië

Heb je interesse in meer Roompot Vakanties in Italië? Dan verwijzen we graag door naar onze Parkvakanties pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.