Het vakantiepark van Roompot gelegen in Koudekerke Nederland heet Noordzee Résidence Dishoek. De luxe villa’s en appartementen beschikken over alle comfort. In dit splinter nieuwe vakantiepark is bovendien alles aanwezig om jou een deugddoende, luxueuze en ontspannende vakantie te bezorgen. De ligging is uitzonderlijk. Het vakantiepark ligt namelijk in de duinen. Het strand ligt ook op wandelafstand. Kortom ga onthaasten in Roompot Koudekerke Zeeland en ontdek wat er nog meer te beleven valt.

Roompot Koudekerke

Noordzee Résidence Dishoek Nederland: accommodaties

In de centrumgebouw zijn alle faciliteiten gecentraliseerd. Je vindt er bijvoorbeeld de receptie, een lounge, alsook het restaurant, een ijssalon, fish en chips en een winkeltje. Verder kan je ook gratis gebruik maken van de faciliteiten van Camping Dishoek. Daarnaast heb je ook gratis toegang tot het subtropisch zwembad De Parel in Domburg.

In de omgeving kan je mooie wandelingen maken. Ook met de fiets kan je de omgeving verkennen. Vlakbij liggen Domburg, Vlissingen en Veere. Ook Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, ligt vlakbij. Er is uiteraard heel wat te zien en te beleven.

De verblijven hebben gratis WiFi. De villa’s hebben een tuin met loungeset en alle verblijven hebben een parkeergelegenheid. Het verblijf in deze accommodaties is bovendien inclusief bedlinnen, bad- en keukenlinnen. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Verder wordt de eindschoonmaak voor jou gedaan. Er staat jou ook een koffie/thee pakketje en tevens een Rituals pakketje op te wachten. Daarnaast wordt op de dag van vertrek de vaatwasser voor jou uitgeruimd. Meer nog, zelfs het beddengoed wordt voor jou afgehaald.

Dit Roompot vakantiepark in Zeeland kan je boeken vanaf 434,- EUR.

Meer informatie

Roompot Koudekerke: adres

Het vakantiepark Roompot Koudekerke, Noordzee Résidence Dishoek is gelegen op het volgende adres:

Kaapduinseweg 24
4371 NP Koudekerke
Zeeland
Nederland

Voor nog meer vakantieparken in Nederland verwijzen wij jou graag door naar onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.