Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Kootwijk in Nederland. Het autovrije park heet Vakantiepark De Berkenhorst. Het beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Kootwijk. Ontdek daarbij wat de omgeving van Gelderland nog meer te bieden heeft.

Roompot Kootwijk

Vakantiepark De Berkenhorst, Nederland: accommodaties

Midden in de Veluwse bossen nabij Apeldoorn ligt Vakantiepark De Berkenhorst. Dit autovrije bungalowpark biedt plezier voor het hele gezin. Zo is er bijvoorbeeld een tennis- en midgetgolfbaan. En uiteraard is er ook een overdekt zwemparadijs met kinderbad, glijbaan, stroomversnelling en whirlpool. .

In de omgeving kan je bovendien heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn namelijk heel wat uitgestrekte groene bossen en heidevelden. Tevens ligt het park dichtbij natuurreservaat Kootwijkerzand.

Wil je in de buurt graag leuke uitstapjes maken? Dan kan je in de buurt naar van Paleis het Loo in Apeldoorn. Of naar het Kröller-Müller Museum in Otterlo. En wat dacht je van het Dolfinarium in Harderwijk. Kortom, ben je op zoek naar een vakantie voor het hele gezin? Dan is Vakantiepark De Berkenhorst zeker iets voor jou!

Je kan er een verblijf boeken in een ruime, sfeervolle bungalow. Deze zijn voorzien van een bezetting tot 10 personen. Hou je van extra luxe? Dan kan je luxe villa’s boeken. Er zijn er zelfs voorzien met een eigen sauna.

Vakantiepark de Berkenhorst is een autovrij park. Je auto moet je parkeren op de centrale parkeerplaats. Daarnaast is er op het gehele park is gratis WiFi beschikbaar. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

Meer informatie

Roompot Kootwijk, Vakantiepark De Berkenhorst: het adres

Het adres van Roompot Kootwijk, Vakantiepark De Berkenhorst is:

Kerkendelweg 30
3775 KN Kootwijk
Gelderland
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘Park in de kijker’.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.