Het vakantiepark van Roompot gelegen in Kamperland Nederland heet Noordzee Résidence De Banjaard. De luxe vakantieverblijven beschikken over alle comfort. Dit Roompot vakantiepark is door zijn ligging ook ideaal voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga onthaasten in Roompot Kamperland. En ontdek bovendien wat de omgeving van Zeeland nog meer te bieden heeft.

Roompot Kamperland

Noordzee Résidence De Banjaard in Nederland: accommodaties

Gelegen op een rustieke locatie, tussen de Oosterschelde en het Veerse Meer, ligt Noordzee Résidence De Banjaard. Een exclusief villapark, dat qua opzet en voorzieningenniveau niets te wensen overlaat. Met de mooiste en schoonste Noordzeestranden aan uw voeten. Alsook heel Zeeland binnen handbereik. Terug in jouw vrijstaande vakantielandhuis gaat dit pure vakantie genieten gewoon door!

Wist je dat de stranden van De Banjaard een Blauwe Vlag hebben? Dit is een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Het strand bij De Banjaard is zelfs uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland.

In de omgeving van Roompot Kamperland kan je bijvoorbeeld hele mooie uitstappen maken. De steden Middelburg, Zierikzee en Goes liggen vlakbij. Ook het pittoreske Veere moet je absoluut eens bezoeken. Tijdens de zomermaanden kan je trouwens de fietspont nemen naar Zierikzee of naar Veere. Het vakantiepark grenst trouwens net aan het Nationaal park De Oosterschelde. Wist je dat het strand van Kamperland tot de 10 mooiste stranden van Nederland behoort? Redenen genoeg dus om een verblijf te boeken in dit vakantiepark van Roompot.

Je kan bij Noordzee Résidence De Banjaard bovendien kiezen uit een ruim assortiment van vakantieverblijven. Wil je bijvoorbeeld gaan voor nog meer luxe en ontspanning? Dan kan je bijvoorbeeld een verblijf met een sauna en whirlpool boeken.

Meer informatie

Roompot Kamperland, Noordzee Résidence De Banjaard: adres

Het vakantie park Roompot Noordzee Résidence De Banjaard is gelegen op het volgende adres:

Banjaardboulevard 1
4493 RZ Kamperland
Zeeland
Nederland

Voor accommodaties met een subtropisch zwembad verwijzen wij dan ook graag door naar onze pagina Subtropisch Zwemparadijs.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.