Vakantiepark Duynzicht gelegen in Julianadorp Nederland hoort tot Roompot Vakanties en beschikt over alle comfort. Bovendien is er alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ontspannen doe je bij Roompot Julianadorp, Resort Duynzicht.

Roompot Julianadorp

Roompot Resort Duynzicht Nederland accommodaties

Trek er op uit in de prachtige omgeving van Resort Duynzicht. Helemaal in het bovenste puntje van Noord-Holland, vindt u de luxe villa’s van dit Resort. Gelegen op nog geen 10 minuten wandelen van strand en zee. Hier begint u de dag in alle rust met een ontbijtje in uw eigen tuin. Daarna trek je er op uit om de prachtige omgeving te ontdekken.

Je maakt er mooie wandelingen en lange fietstochten. Bijvoorbeeld langs de kleurrijke bloemenvelden. Maar ook trek je door de uitgestrekte Noordduinen en het natuurgebied de Helderse Duinen. Tussen de duintoppen, de vele bossen en duinvalleien komt u helemaal tot rust. Bovendien kunt u er bijzondere planten en vogels spotten.

Ook de stad Den Helder is met haar vele terrassen en het grote assortiment aan winkels een echte aanrader. Hou je van cultuur dan kan je terecht in de musea. De stad ligt helemaal in de kop van Noord Holland. En is omringd door de zee. Op het brede zandstrand kan je lekker ontspannen. De stad staat trouwens ook bekend omwille van zijn vele zonuren.

Het is uiteraard een ideale ligging om een rondvaart te maken. Met al dat water heb je keuze genoeg wat het type boot betreft. Een oude vissersboot misschien of toch liever een avontuurlijke speedboot? En wie weet spot je er wel zeehondjes die liggen te rusten op één van de zandbanken.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 332,- EUR.

Meer informatie

Roompot Julianadorp: adres

Roompot Julianadorp, Resort Duynzicht kan je vinden op volgende adres:

Noorder Sandt 6
1787 CX Julianadorp
Noord-Holland
Nederland

Wil je nog verder op zoek naar andere vakantieparken, neem dan zeker ook een kijkje bij Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.