Deze Roompot vakantiecamping is gelegen in Jard-Sur-Mer in Frankrijk. Dit vakantiepark heet Camping L’Océano d’Or. Het beschikt zeker en vast over alle comfort. Er is dan ook veel aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Jard-Sur-Mer. Ontdek bovendien wat de omgeving van Poitou-Charentes nog meer in petto heeft.

Roompot Jard-Sur-Mer

Camping L’Océano d’Or in Frankrijk: de accommodaties

De goed gefaciliteerde Camping L’Océano d’Or ligt net buiten Jard-sur-Mer. Bovendien is het ook op slechts 20 km van de mondaine badplaats Sables d’Olonne gelegen. Strandliefhebbers hoeven daarnaast ook maar 1 km te wandelen. In de buurt zal je tevens lokale winkeltjes en restaurants vinden.

Het park zelf biedt verschillende sportfaciliteiten. Tijdens het hoogseizoen worden er dan ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld een schat zoeken voor de kleintjes. Je kinderen vermaken zich daarnaast nog in het grote zwembad met waterglijbaan. Tijdens het hoogseizoen is er eveneens een animatieprogramma. Verder zijn er ook nog een leuke speeltuin en videogames aanwezig. Volwassenen kunnen er regelmatig genieten van live muziek in het amfitheater.

Wil je omgeving gaan verkennen? Dan is de dierentuin in Les Sables d’Olonne een aanrader voor gezinnen met kinderen. Of wat dacht je van het themapark Futuroscope?

Bij Camping L’Océano d’Or kan je een verblijf boeken in een stacaravan of bungalowtent. Zowel de stacaravan als de tent zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Beide voorzieningen zijn voorzien van alle comfort en benodigdheden. Het enige dat je zelf moet meebrengen zijn beddengoed en keukenlinnen. Het terras is bovendien voorzien van tuinmeubilair. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 323,- EUR.

Meer informatie

Camping L’Océano d’Or, Roompot Jard-Sur-Mer: het adres

Het adres van deze Roompot camping L’Océano d’Or is:

L’océano D’or
F-85520 Jard-Sur-Mer
Poitou-Charentes
Frankrijk

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou graag door naar onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.