Het vakantiepark van Roompot gelegen in IJhorst Nederland heet Natuurpark De Witte Bergen. Het park met vrijstaande landhuizen beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot IJhorst. En ontdek daarbij wat de omgeving van Overijssel nog meer te bieden heeft.

Roompot IJhorst

Natuurpark De Witte Bergen Nederland accommodaties

Op de grens van Overijssel en Drenthe ligt Natuurpark De Witte Bergen. Dit is de ideale bestemming voor een rustige vakantie midden in de natuur. De vrijstaande landhuizen op het park zijn ruim, comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Begin de ochtend ontspannen met een ontbijtje in eigen tuin en geniet van al het groen om u heen.

De kinderen spelen er een potje tafeltennis of vermaken zich in de speeltuin. Vanaf het park loop of fiets je direct de omliggende bossen en het prachtige Reestdal in. Dat wordt gegarandeerd een mooie tocht. Je kan ook altijd met de kinderen een middag naar recreatieplas De Zwarte Dennen. Hier kunnen ze lekker rond spetteren en zandkastelen bouwen op het strand. Wil je toch liever naar een stadje? Een bezoek aan het mooie Zwolle, Giethoorn of Meppel is dan zeker de moeite waard. Kortom op Natuurpark De Witte Bergen kom je weer helemaal tot rust.

Bij Natuurpark De Witte Bergen boek je een verblijf in één van de vrijstaande landhuizen. De inrichting/indeling van de villa’s kan onderling verschillen. Maar alle vrijstaande villa’s zijn bijvoorbeeld wel voorzien van een tv, cd-speler en dvd-speler, een vaatwasser, koelkast met vriesvak en een tuin met tuinmeubilair.  Er kunnen bij de reservatie voorkeuren meegegeven worden. Let wel op, want hiervoor worden er vaak extra’s aangerekend.

Roompotparken in de buurt van Ijhorst

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.