Het vakantiepark van Roompot gelegen in Idro in Italië heet Camping Rio Vantone. Deze camping beschikt over alle comfort. Er is bovendien een surfschool aanwezig. Het is ook de ideale omgeving om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Idro in Italië. Ontdek er bovendien zelf wat de omgeving van Brescia nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Idro

De accommodaties van Camping Rio Vantone Italië

De Roompot Camping Rio Vantone is een kleine en gezellige familiecamping. De camping heeft zijn eigen strand in kiezeltjes. En ze hebben ook een eigen surfschool. Het is er trouwens mogelijk om surflessen te volgen. Zwemmen doe je in het grote buitenzwembad. Voor de allerkleinsten onder ons is er bovendien een dinobadje.

Op de camping verblijf je in een bungalowtent tot 6 personen. De tent heeft gescheiden slaapcabines en een garderobe. Alle bungalowtenten zijn standaard ingericht met een tweepersoonsbed en 3 éénpersoons bedden. Verder is er ook tentverwarming aanwezig. Het enige wat je zelf dient te voorzien is beddengoed en keukenlinnen.

In de omliggende bergen kan je schitterende wandelingen of mountainbiketochten maken. Nadien kan je op de camping zeker ook lekker eten in Ristorante ‘La Tavola’. Bovendien zijn huisdieren welkom op de camping.

Ben je een cultuurliefhebber? Dan is deze bestemming een goed uitgangspunt voor diverse excursies. Je kan een daguitstap maken. Dan denken we bijvoorbeeld aan Milaan, de tweede stad van Italië. Deze stad is ook wereldberoemd omwille van de mode en designkleding. Of bezoek de historische stad Verona. Je kan er het beroemde balkon van Romeo en Julia bezoeken. Maar ook Venetië, wereldwijd bekend om zijn vele kanalen, is vlot bereikbaar. Deze uitstappen mogen eigenlijk niet aan jouw vakantie ontbreken.

Meer informatie

Het adres van Roompot Idro Italië

De Camping Rio Vantone kan je bereiken op het volgende adres:

Via Vantone 45
I-25074 Idro
Brescia
Italië

Voor meer populaire vakantieparken verwijzen we graag door naar het overzicht Populaire vakantieparken op de pagina van Parkvakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.