Het vakantiepark van Roompot, gelegen in Hulshorst Nederland, heet DroomPark Bad Hoophuizen. In dit vakantiepark beschikken de moderne, vrijstaande bungalows en chalets over alle comfort. Ze hebben ruimte voor een verblijf van 2 tot 16 personen. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga onthaasten in Roompot Hulshorst Gelderland en ontdek wat er allemaal nog meer te beleven valt.

Roompot Hulshorst

DroomPark Bad Hoophuizen Nederland, accommodaties

Geniet van een veelzijdige vakantie bij Roompot in Hulshorst Nederland. Watersporters zijn op het vakantiepark DroomPark Bad Hoophuizen helemaal op hun plaats. Door zijn ideale ligging direct aan het Veluwemeer kan je er naar hartenlust waterskiën, windsurfen, zeilen, zwemmen, wake-boarden, roeien, sloepvaren, vissen en nog zoveel meer! Blijft u echter liever op het droge? Ook dan valt er op en rond vakantiepark DroomPark Bad Hoophuizen meer dan genoeg te beleven.

Ben je van plan om met kinderen naar dit vakantiepark op vakantie te gaan? Dan kunnen zij lekker spelen in de indoorspeeltuin. Maar uiteraard kunnen ze er ook zwemmen in het overdekte zwembad. Er zijn tevens speeltuinen, sportvelden en speelterreinen aanwezig. In de zomer is er ook een recreatieprogramma.

In het natuurgebied de Veluwe kan je prachtige wandelingen maken en met de fiets de omgeving ontdekken. Of wat dacht je van een spetterend bezoek aan het Dolfinarium? Hou je echter meer van cultuur, dan kan je een bezoek brengen aan het Paleis Het Loo, het Kröller-Müller Museum, het speelgoedmuseum en nog zoveel meer.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 174.00EUR.

Meer informatie

 

Roompot Hulshorst, DroomPark Bad Hoophuizen: adres

Ben je van plan om naar Roompot DroomPark Bad Hoophuizen te gaan? Dan geven wij jou graag hun adres mee:

Varelseweg 211
8077 RB Hulshorst
Gelderland
Nederland

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.