Het vakantiepark van Roompot gelegen in Hooghalen Nederland heet Landgoed Het Grote Zand. Midden in de bosrijke omgeving liggen de 17 verblijven. Ze beschikken bovendien over alle comfort. Er zijn veel faciliteiten aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga onthaasten in vakantiepark Roompot Hooghalen Drenthe en ontdek wat de omgeving nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Hooghalen

Landgoed Het Grote Zand, Nederland: accommodaties

Ervaar het ultieme vakantiegevoel in Drenthe. Landgoed Het Grote Zand is mede door de prachtige ligging in de bosrijke provincie Drenthe de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie. Ook de omgeving rond het park is prachtig. Hier kan je bijvoorbeeld nog genieten van de ongerepte natuur tijdens een heerlijke wandeling. Of bij een fietstocht die je maakt door de uitgestrekte bossen en heidevelden.

Maar niet alleen de natuur van Drenthe is bovendien perfect voor leuke uitstapjes. Er valt daar in de omgeving veel te beleven. Je kan een bezoek brengen ook de hoofdstad Assen. Maar aan de geheimzinnige hunebedden, het Herinneringscentrum Kamp Westerbork en de Wildlands Adventure Zoo zijn zeker ook een bezoek meer dan waard..

Op het ruim opgezette park is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud. Je kan er uiteraard ontspannen in de sauna of het Turkse stoombad. Om te zwemmen kan je naar het overdekte zwembad. Tijdens de Nederlandse schoolvakanties is Koos Konijn aanwezig. Dan zijn er tal van sport- en animatie activiteiten voorzien waar de kinderen kunnen aan deelnemen. Vind een overzicht van de schoolvakantie dagen op onze pagina Kindvriendelijke vakantieparken.

Dit Roompot vakantiepark kan je trouwens boeken vanaf 155,- EUR.

Meer informatie

Landgoed Het Grote Zand: adres

Het vakantiepark van Roompot Hooghalen, Landgoed Het Grote Zand is gelegen op volgende adres:

Hof Van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Drenthe
Nederland

Bovendien vind je meer vakantieparken gelegen in de natuur op de Parkvakanties pagina Vakantieparken in de natuur.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.