Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Hoogersmilde in Nederland. Het park heet Vakantiepark Het Drentse Wold. Dit autovrije park beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Hoogersmilde. Ontdek er bovendien wat de omgeving van Drenthe nog meer te bieden heeft.

Roompot Hoogersmilde

Vakantiepark Het Drentse Wold Nederland: accommodaties

Vakantiepark Het Drentse Wold ligt naast één van de grootse bosgebieden van Nederland, namelijk het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit vakantiepark is daarmee het perfecte startpunt voor mooie wandel- en fietstochten. Deze lopen bijvoorbeeld door de bossen, moerassen en heidevelden. Hier kan je dan ook echt één zijn met de natuur.

Het Vakantiepark Het Drentse Wold is bovendien autovrij. De bungalows bieden dankzij de omringende bomen ook veel privacy. De kinderen kunnen hun eigen gang gaan. Zo hebben ze bijvoorbeeld in de ruime tuinen meer dan voldoende speelruimte. Maar je kan uiteraard in de omgeving ook leuke uitstapjes maken. Bijvoorbeeld een dagje naar het zwembad. Of ontspannen bij de recreatieplas Het Blauwe Meer. Maar je kan ook een dagje naar het Drents Museum in Assen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vakantiepark Het Drentse Wold is een autovrij park. Auto’s dienen op een centrale parkeerplaats geplaatst te worden. Uitgezonderd van mensen met een invalidenparkeerkaart. De centrale parkeerplaats heeft trouwens ook oplaadpunten voor het opladen van je elektrische wagen. Je verblijft bij Vakantiepark Het Drentse Wold in sfeervolle, ruime villa’s. De bezetting is mogelijk tot 6 personen. Er is gratis WIFI aanwezig. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 162,- EUR.

Meer informatie

 

Roompot Vakantiepark Het Drentse Wold: adres

Het adres van dit Roompot vakantiepark in Hoogersmilde, Vakantiepark Het Drentse Wold is:

Bosweg 10
9423 TA Hoogersmilde
Drenthe
Nederland

Voor meer Roompot vakantieparken verwijzen we graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.