Het vakantiepark van Roompot gelegen op het mooiste stukje van Ameland, in Hollum Nederland heet Boomhiemke. Dit moderne familiepark beschikt over alle comfort. Er is zodoende alles aanwezig voor een ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Hollum en ontdek wat de Waddeneilanden nog allemaal te bieden hebben.

Roompot Hollum

Boomhiemke Nederland: accommodaties

Roompot Hollum, Boomhiemke is door zijn ideale ligging aan de Hollumer duinen en naast het natuurgebied Jan Roepesheide ideaal om optimaal te genieten van de natuur. Het is er heerlijk rustig vertoeven. Laat het eiland gevoel helemaal in jou los tijdens een vakantie op de waddeneilanden.

Voor zowel jong als oud is er allerlei te beleven. Op slechts 1 kilometer van het strand waar ze kunnen zandkastelen bouwen. In het park kunnen de kinderen spelen in één van de speeltuinen. Ze kunnen ook gaan zwemmen in het overdekte zwembad. Of misschien willen ze graag meedoen met het animatieteam? Ook Koos Konijn is er van de partij. Terwijl jij speelt kunnen de mama’s en papa’s genieten van een dag pure ontspanning. In de Wellness & Beauty van Boomhiemke kan je terecht om te ontspannen in de sauna’s en baden. Maar je kan er ook een massage en gezichtsbehandeling laten doen.

De ruime vrijstaande cottages zijn beschikbaar in verschillende types en groottes.  Ze zijn ook voorzien met douche en een aparte toilet. er is bovendien vloerbedekking in de slaapkamers en laminaat in gang en woonkamer. De cottages hebben twee 2-persoons slaapkamers of één 2-persoons slaapkamer en twee 1-persoons slaapkamers met boxspring bedden. De goed uitgeruste keuken bevat bovendien een vaatwasmachine, een magnetron, een afzuigkap en een inbouwkoelkast. Enkele cottages zijn ook uitgerust met een luxe windscherm. Voor extra comfort tijdens je verblijf is het mogelijk om extra arrangementen te boeken.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 251,- EUR.

Meer informatie

Roompot Hollum

Het Roompot vakantiepark Boomhiemke Hollum is gelegen op het volgende adres:

Jan Roepespad 4
9161 CT Hollum
Waddeneilanden
Nederland

Voor meer interessante vakantieparken verwijzen wij graag door naar onze pagina Populaire vakantieparken.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.