Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Hollandscheveld in Nederland. Villaparc Schoonhovenseland beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom, ga onthaasten in Roompot Hollandscheveld. Ontdek daarnaast nog wat de omgeving van Drenthe nog meer te bieden heeft.

Roompot Hollandscheveld

De accommodaties van Villaparc Schoonhovenseland in Nederland

Op Villaparc Schoonhovenseland hebben de vrijstaande bungalows een flinke tuin. Uiteraard mag hier bijvoorbeeld een gemeubileerd terras niet ontbreken. Voor de kinderen zijn er rond de woningen ook voldoende speelruimtes. Er is bovendien midden op het park een speelplaats aangelegd. Vlak aan het park liggen Visvijver Hollandscheveld en recreatieplas Schoonhoven. Hier kan je bijvoorbeeld terecht voor een ontspannen middagje vissen of zwemmen.

Vanaf het park ben je in ongeveer 30 minuten in het centrum van Assen. Slenter er door de straten en bewonder de vele boetiekjes. Ontdek daarbij ook de prachtige architectuur. Geniet er nadien van een hapje en een drankje op één van de terrassen. Of maak bijvoorbeeld mooie wandel- of fietstocht door de omgeving.

Meer zin in bijvoorbeeld een avontuurlijk uitje met het hele gezin? Attractiepark Slagharen, Wildlands Adventure Zoo en Plopsa Indoor Coevorden liggen om de hoek!

In Villaparc Schoonhovenseland verblijf je in een sfeervolle bungalow tot 6 personen. Ze zijn vrijstaand gelegen. Bovendien rookvrij en ook voorzien van een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is ook gratis WiFi en parkeergelegenheid voor 2 auto’s. Een extra auto kan je altijd parkeren op de algemene parkeerplaats. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 215,- EUR. Opgelet: In het park kan je enkel contant betalen. Er is namelijk geen geldautomaat aanwezig.

Meer informatie

Het adres van Roompot Hollandscheveld, Villaparc Schoonhovenseland

Het vakantiepark van Roompot in Hollandscheveld, namelijk Villaparc Schoonhovenseland is gelegen op het volgende adres:

Marten Kuilerweg 22
7913 VT Hollandscheveld
Drenthe
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we dan ook graag door naar onze Parkvakanties website.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.