Het vakantiepark Recreatiepark De Tolplas is een park van Roompot. Het is gelegen in Hoge Hexel in Nederland. Recreatiepark De Tolplas is ook een ruim opgezet park en beschikt zeker over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Hoge Hexel. Ontdek daarnaast wat de omgeving van Overijssel nog meer te bieden heeft.

Roompot Hoge Hexel

Recreatiepark De Tolplas in Nederland: accommodaties

Op Recreatiepark De Tolplas in Twente beleef je een heerlijke vakantie midden in de natuur. Het park ligt namelijk in de ideale omgeving voor de natuurliefhebber. Tijdens je verblijf in dit park zal je je geen moment vervelen. Op de recreatieplas kan je bijvoorbeeld zwemmen, vissen en windsurfen. Daarnaast is het strandje is de perfecte plek om op warme dagen te genieten van de zon. De kinderen kunnen spelen op de verschillende veldjes. Of ze kunnen en gezellig tafeltennissen, jeu-de-boulen en voetballen.

Wil je graag de omgeving verkennen? Huur dan bijvoorbeeld een mountainbike en maak een rit door het prachtige nabijgelegen Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Een spetterende afsluiter van de vakantie is natuurlijk een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn.

Bij Recreatiepark De Tolplas heb je de keuze uit verschillende types vakantieverblijven. Je kan er verblijven boeken voor bezetting tot zelfs 18 personen. De bungalows zijn omringd door groen, hebben een ruime tuin met terras en bieden veel privacy. Er is ook gratis WIFI bij Recreatiepark De Tolplas. Interessant om weten is dat je bij de reservatie bepaalde voorkeuren kan meegeven. Wel opletten want voor extra’s dient vaak een supplement betaald te worden.

Meer informatie

Roompot Hoge Hexel, Recreatiepark De Tolplas: het adres

Het adres van Roompot Recreatiepark De Tolplas in Hoge Hexel is:

Hexelseweg 80
7645 AM Hoge Hexel
Overijssel
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we graag door naar onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.