Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Hoenderloo Nederland. Dit autovrije park heet Bungalowpark Hoenderloo. De vrijstaande villa’s beschikken over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Hoenderloo. Ontdek daarnaast wat de omgeving van Gelderland nog meer te bieden heeft.

Roompot Hoenderloo

Accommodaties van Bungalowpark Hoenderloo in Nederland

Vanuit Bungalowpark Hoenderloo stap je rechtstreeks in de prachtige natuur van de Veluwe. In deze groene omgeving verveel je je geen moment. De kleinsten ontdekken met elkaar het Dierenvriendjespad Nunspeet. Of ze gaan kabouters zoeken op Kabouterpad Hoenderloo. Als gast van Bungalowpark Hoenderloo kan je uiteraard gratis deelnemen aan de vele sport- en animatie activiteiten.

Samen maak je trouwens de mooiste wandel- en fietstochten door bossen. Of bijvoorbeeld langs de uitgestrekte heidevelden en de bijzondere zandverstuivingen van de Veluwe. Op het park zelf kan je bovendien alle kanten op. Een middag gezellig midgetgolfen bijvoorbeeld. Of misschien tafeltennissen, maar zeker ook gaan zwemmen in het verwarmde zwembad. Het dak van het zwembad kan afhankelijk van het weer bovendien open gezet worden. En wil je de vakantie dan ook spetterend afsluiten? Apenheul en pretpark Julianatoren liggen op slechts 20 minuten rijden.

Bij Bungalowpark Hoenderloo verblijf je in een vrijstaande villa. Hou je van meer luxe en ontspanning. Dan kan je bovendien een verblijf met sauna boeken. Alle accommodaties zijn voorzien van centrale verwarming. Bungalowpark Hoenderloo is een autovrij park. Je auto kan je parkeren op de centrale parkeerplaats. Op aankomst- en vertrekdagen mag je wel je auto in- of uitladen bij de accommodatie. Alle accommodaties zijn rookvrij. Dit vakantiepark werd reeds bekroond voor een Zoover Award.

Meer informatie

Het adres van Roompot Hoenderloo, Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Roompot Hoenderloo is gelegen op het volgende adres:

Krimweg 140
7351 TM Hoenderloo
Gelderland
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.