Roompot vakantiepark gelegen is in Herpen in Nederland. Dit familiepark met uitgebreide faciliteiten beschikt over alle comfort. Het park heet Bungalowpark Herperduin. Er is dan ook alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Herpen. Ontdek daarnaast wat de omgeving van Noord-Brabant nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Herpen

Bungalowpark Herperduin in Nederland: accommodaties

Het ruim opgezette Bungalowpark Herperduin is een echt familiepark. Het ligt vlak bij de dorpen Herpen en Schaijk. Van april tot en met de herfstvakantie is bovendien het overdekte zwembad geopend. Hier kunnen de kleinste gasten spetteren in het kinderbad. Daarnaast kunnen de zonaanbidders uren genieten op de grote zonneweide. Daarnaast kan je ook op de minigolf- en tennisbaan een balletje slaan. Er zijn eveneens 3 speelterreinen met leuke speeltoestellen. Jong en oud gaan zich hier geen moment vervelen!

Bungalowpark Herperduin ligt vlak bij een groot natuurgebied met bossen, vennen en zandverstuivingen. Hier bewonder je de mooiste planten en dieren. Het is er bovendien heerlijk fietsen en wandelen. Vanuit het park ben je op een half uurtje rijden in Den Bosch en Nijmegen. Leuk idee voor een dagje winkelen of cultuur snuiven.

Bij Bungalowpark Herperduin verblijf je in sfeervolle bungalows. Ben je van plan om in grote groep met vakantie te gaan? Dan kan je hier verblijven in een groepsvilla met bubbelbaden en bioscoopruimte. In deze villa is een bezetting tot 20 personen mogelijk. De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Het park is autovrij. Auto’s kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. De inrichting/indeling van de bungalows kan ook onderling verschillen. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien al boeken vanaf 168,- EUR.

Meer informatie

 

Roompot Herpen,  Bungalowpark Herperduin

Roompot Herpen,  Bungalowpark Herperduin is gelegen op het volgende adres:

Schaijkseweg 12
5373 KL Herpen
Noord-Brabant
Nederland

Voor meer Nederlandse vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.