Het vakantiepark van Roompot gelegen in Hellevoetsluis Nederland heet Vakantiepark Cape Helius. Dit resort met maritieme uitstraling beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Hellevoetsluis. En ontdek bovendien wat de omgeving van Zuid-Holland nog meer in petto heeft.

Roompot Hellevoetsluis

Vakantiepark Cape Helius in Nederland: de accommodaties

Vakantiepark Cape Helius is gelegen op een prachtige locatie. Omringd door de natuur, grenzend aan het water van Het Haringvliet. En ook dichtbij het historische centrum van Hellevoetsluis. Je kan hier dus optimaal genieten van je vakantie. Met zijn ligging midden in de natuur is het dan ook een ideale uitvalsbasis voor het maken van lange wandel- en fietstochten. In de omgeving zijn er ook heel wat gezellige dorpjes en steden te verkennen. Maar je kan evengoed een dagje op uitstap naar bijvoorbeeld Deltapark Neeltje Jans, Kinderdijk of Diergaarde Blijdorp.

De nabij gelegen stranden van Hellevoetsluis hebben een Blauwe Vlag. Dit is een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Als gast van Cape Helius heb je bovendien gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland. Dit park ligt op ca. 60 km afstand.

Bij het vakantiepark Cape Helius verblijf je in een vrijstaande villa voorzien van alle comfort. Er zijn boekingen mogelijk voor een bezetting tot 14 personen. Wil je extra luxe en verwennen? Boek dan bijvoorbeeld één van onze villa’s met privé sauna. Je kan in de woningen ook gebruik maken van de gratis WIFI.

Meer informatie

Roompot Hellevoetsluis, Vakantiepark Cape Helius: het adres

Het vakantiepark Roompot in Hellevoetsluis, Vakantiepark Cape Helius, is gelegen op het volgende adres:

Nieuwe Zeedijk 1
3221 LZ Hellevoetsluis
Zuid-Holland
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘Vakantieparken in Nederland’.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.