Het vakantiepark van Roompot gelegen in Halfweg Nederland heet DroomPark Spaarnwoude. De luxe vakantieverblijven beschikken er over alle comfort. Het park ligt bovendien midden in het recreatiegebied Spaarnwoude. Er is dan ook alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie te beleven. Kortom ga onthaasten in Roompot Halfweg. Ontdek daarbij ook wat Noord-Holland nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Halfweg

DroomPark Spaarnwoude Nederland: accommodaties

DroomPark Spaarnwoude ligt in een uitgestrekt en natuurrijk gebied. Je kan er bijvoorbeeld heerlijk fietsen, wandelingen maken, gaan zwemmen en kanoën. In de omgeving van DroomPark Spaarnwoude liggen bovendien 2 golfclubs. Ze hebben uitdagende banen voor zowel beginners als gevorderden. Wil je misschien toch liever een dagje cultuur snuiven? Breng dan zeker een bezoek aan het middeleeuwse kasteel Muiderslot. Of bezoek het Forteiland bij IJmuiden. Het toeristische openluchtmuseum de Zaanse Schans of de Ruïne van Brederode zijn zeker en vast ook een bezoekje waard. Maar er is bovendien nog meer. Wist je dat je namelijk vanaf het park in nog geen 30 minuten in het centrum van Amsterdam staat? Daar kan je bijvoorbeeld langs de vele grachten en bijzondere panden wandelen. Of ga er kunst spotten in Het Rijksmuseum. Of bezoek de wassenbeelden bij Madame Tussauds.

Bij Roompot halfweg kan je dus variëren. Van ontspannen in de natuur tot een bezoek brengen aan het bruisende Amsterdam. De luxe, vrijstaande vakantieverblijven van DroomPark Spaarnwoude liggen midden in het recreatiegebied Spaarnwoude. Je verblijft er in stijlvolle chalets. Blijf je liever een dagje op het park? Ga dan een middagje naar het zwembad en sluit af met een ontspannen bezoek aan de sauna. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 191,- EUR.

Meer informatie

Roompot DroomPark Spaarnwoude: het adres

Het adres van vakantiepark DroomPark Spaarnwoude is:

Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg
Noord-Holland
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland verwijzen wij je graag door naar onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.