Dit Roompot park gelegen in Giethoorn in Nederland heet Vakantiepark Giethoorn. Dit autovrije vakantiepark beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Giethoorn en ontdek er wat deze van ‘Het Venetië van het Noorden’ omgeving zo speciaal maakt!

Roompot Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn Nederland accommodaties

Het bijzondere dorpje Giethoorn in Overijssel wordt ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd. In dit plaatsje zijn er bijna alleen maar waterwegen. Dit is dus de ideale plek voor waterliefhebbers! Vanaf Pasen tot half oktober krijg je tijdens je verblijf een eigen elektrische sloep ter beschikking. Voor watersporters is de omgeving van Giethoorn een waar paradijs. Naast sloepvaren en zeilen, kan je hier ook uitstekend surfen, kanoën en aquabubblen.

Giethoorn is een onderdeel van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het bestaat uit authentieke boerderijen, kilometerslange grachten en tientallen bruggetjes. Auto’s rijden er niet. Je verkent het dorp dus het beste te voet, met de fiets of per boot.  In het centrum van Giethoorn zijn er leuke winkeltjes, diverse musea en verschillende restaurants en brasserieën.

Meer informatie

Je verblijft er in lodges. Voor grotere groepen is er zelfs een groepsaccommodatie tot 12 personen. Ter illustratie geven we een korte beschrijving van een Lodge tot 4 personen. De Meerkoet is een 4-persoonschalet met een royale woonkamer met open keuken. Het is voorzien met vaatwasser. verder zijn er twee slaapkamers, en een badkamer met toilet, douche en wasmeubel. Een terras met hardhouten tuinmeubilair mag zeker ook niet ontbreken. Rondom het chalet ligt een tuin, aan het water. Van Pasen tot en met oktober beschik je over een elektrische sloep, gelegen aan uw eigen steiger. Alle accommodaties beschikken bovendien over een gratis Wi-Fi verbinding. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 239,- EUR

Roompot Vakantiepark Giethoorn: het adres

Het adres van Vakantiepark Giethoorn, Roompot Giethoorn is:

Binnenpad 14
8355 BR Giethoorn
Overijssel
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we ook graag door naar Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.