Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Gasselternijveen, Nederland. Het park met een grote recreatieplas heet Hunzepark. Het park beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Gasselternijveen. En ontdek bovendien wat de omgeving van Drenthe nog meer te bieden heeft.

Roompot Gasselternijveen

Hunzepark, Nederland: accommodaties

Op Hunzepark kan je alle kanten op! Ofwel doe je een spannende outdooractiviteiten met het hele gezin. Of je kan genieten in de natuur zonder iemand tegen te komen…

Op het park biedt de recreatieplas ruime mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld vissen, kanoën en zwemmen. Voor wie liever op het droge blijft, is er ook voldoende keuze. Dan neem je bijvoorbeeld deel aan activiteiten als beachvolleybal, jeu-de-boules, golf en tafeltennis. Kinderen zijn welkom in de Kids Club. Ze kunnen er bijvoorbeeld knutselen met Koos Konijn.

Drenthe staat niet voor niets bekend als dé wandel- en fietsprovincie van Nederland. Bijgevolg maak een mooie fietstocht vanaf het park of trek eropuit. Je bezoekt bijvoorbeeld Nationaal Park Drentsche Aa en het natuurgebied Hart van Drenthe. Ook een wandeling langs de hunebedden in de omgeving is zeker de moeite waard.

Voor avonturiers is een dagje naar het nabijgelegen Attractiepark Slagharen of Wildlands Adventure Zoo een aanrader. Op het veelzijdige Hunzepark ervaart u Drenthe op zijn best!

Je hebt de keuze uit verschillende types vakantieverblijven. Je kan er zelfs groepswoningen tot 40 personen boeken. Of je verblijft in een tentenkamp tot 80 personen.

In een groot aantal accommodaties kan je gebruikmaken van gratis WiFi. Indien je verblijft in type Wilg of op de camping dan is er gratis WiFi bij het restaurant.

Meer informatie

Roompot Gasselternijveen, Hunzepark: het adres

Het adres van Roompot Gasselternijveen, Hunzepark is:

Hunzepark 4
9514 BW Gasselternijveen
Drenthe
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.