Het vakantiepark van Roompot gelegen in Epe in Nederland heet Bospark De Schaapskooi. De vrijstaande chalets of knusse bungalows bieden bovendien ruimte aan 4 tot 6 personen en beschikken over alle comfort. Er is bijgevolg alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga onthaasten in Roompot Epe Gelderland en ontdek ook wat er allemaal te beleven valt in de nabije omgeving.

Roompot Epe

Bospark De Schaapskooi, Nederland: accommodaties

Wakker worden op Bospark De Schaapskooi is altijd wakker worden midden in de natuur. Ben jij een rustzoeker en ook natuurliefhebber? Dan ben je hier – midden op de Veluwe –  absoluut aan het juiste adres. In de omgeving zijn er bovendien nog volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Die routes lopen door het bos en over de heide of langs kastelen en musea.

Het park en de directe omgeving zijn ook een waar paradijs voor kinderen. Je kan er bijvoorbeeld gratis gebruik maken van diverse sport- en spelfaciliteiten. Kom eindeloos spelen in de bossen, op onze sportvelden of in onze speeltuinen. Bovendien kan je zwemmen in het overdekte zwembad. In de Koos Kids Club zullen de kinderen zich niet gauw vervelen. Door de ligging kan je absoluut ook een dagje naar één van vele attracties in de buurt.

Op het park kan je bovendien elke dag terecht voor verse broodjes en andere levensmiddelen. Heb je ook eens geen zin om te koken, dan ben je van harte welkom in het gezellige parkrestaurant of de snackbar. Het team van De Schaapskooi heet u alvast van harte welkom. Dit Roompot vakantiepark in Epe kan je trouwens al boeken vanaf 105,- EUR.

Meer informatie

Roompot Bospark De Schaapskooi: adres

Het vakantiepark Roompot Epe, Bospark De Schaapskooi, is gelegen op het volgende adres:

Centrumweg 5
8162 PT Epe
Gelderland
Nederland

Neem zeker en vast ook eens een kijkje naar onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.