Het vakantiepark van Roompot gelegen in Egmond Aan Zee Nederland heet Kustpark Egmond aan Zee. De chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikken bovendien over alle comfort. Er is immers alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga onthaasten in Roompot Egmond Aan Zee Noord-Holland en ontdek bijvoorbeeld wat er nog allemaal te beleven valt.

Roompot Egmond Aan Zee

Kustpark Egmond Aan Zee, Nederland accommodaties

Egmond aan Zee is de grootste badplaats gelegen boven het Noordzeekanaal. Hier vind je voor elk wat wils. Het vakantiepark is een rustig vakantiepark, vlakbij het strand en gelegen in een natuurgebied. Ideaal gelegen dus om bijvoorbeeld mooie wandelingen te maken. Alkmaar, Amsterdam en Enkhuizen liggen vlakbij. Ook leuk voor een daguitstap.

Kinderen kunnen er spelen in de speeltuinen. Er is bovendien een Kids Club en Koos Konijn is er ook. Zwemmen kunnen ze in het verwarmde openluchtzwembad. Dat geopend is van half april tot eind september. Voor de parkgasten is de toegang tot het zwembad uiteraard gratis. Op het park is bovendien gratis WIFI aanwezig. Versnaperingen haal je in de supermarkt, het restaurant, de snackbar of het eetcafé.

Kustpark Egmond aan Zee staat garant voor een heerlijke strandvakantie. De stranden van Egmond aan Zee hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Maak een lange strandwandeling en speur naar waterleven in een van de vele poeltjes. Slenter ook langs de winkels en zoek vast een leuk restaurantje voor de avond.

Wist je dat Kustpark Egmond Aan Zee bovendien reeds winnaar was van een Zoover Awards?

Meer informatie

 

Kustpark Egmond Aan Zee, Roompot: adres

Het vakantiepark Roompot Egmond Aan Zee, Kustpark Egmond Aan Zee is gelegen op volgende adres:

Nollenweg 1
1931 AV Egmond Aan Zee
Noord-Holland
Nederland

Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje op onze Parkvakanties pagina Park in de kijker voor meer vakantieparken.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.