Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Eernewoude Nederland. Het heet Vakantiepark It Wiid. De vrijstaande bungalows staan midden in het Friese merengebied. Ze beschikken bovendien over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Eernewoude. Ontdek er bovendien wat Friesland nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Eernewoude Nederland

Vakantiepark It Wiid: accommodaties

Vakantiepark It Wiid is een perfecte combinatie van water en natuur. Je doet de deuren van jouw bungalow open en kijkt uit over de glinsterende Friese meren. Een bootje dobbert bij uw eigen aanlegsteiger. Je ziet ook surfers en andere watersporters hun kunsten vertonen. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben je op het Friese Vakantiepark It Wiid helemaal goed. Neem bovendien je eigen boot mee en leg aan bij je woning of in de jachthaven. Of  je kan een kano, sloep, zeilboot of surfplank huren en zo de omliggende meren verkennen.

Maar ook naast de watersport heeft deze omgeving veel te bieden.  Rondom het park ligt bijvoorbeeld een enorm fietsnetwerk. Ook het bijzondere Nationaal Park De Alde Feanen is vlakbij. En in Leeuwarden en Heerenveen kan je gezellig winkelen. Met de kinderen is een dag in dierentuin AquaZoo Friesland zeker een aanrader. Ontspanning of avontuur, natuur of cultuur … Friesland heeft het allemaal!

Je kan bij Vakantiepark It Wiid een verblijf boeken in een stijlvolle, comfortabele bungalow. Ga je voor meer luxe? Dan is een Type Wellness bungalow iets voor jou. Ze zijn voorzien met een traditionele sauna, bubbelbad of zonnebank, afhankelijk van het type. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 187,- EUR.

Meer informatie

 

Vakantiepark It Wiid, Roompot Eernewoude: adres

Het adres van Vakantiepark It Wiid, Roompot Friesland is:

Koaidijk 8
9264 TP Eernewoude
Friesland
Nederland

Voor meer Roompot vakantieparken verwijzen we graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.