Het vakantiepark van Roompot gelegen in Dordrecht Nederland heet Resort De Biesbosch. Dit vakantiepark gelegen nabij het Nationaal Park De Biesbosch beschikt over alle comfort. Er is trouwens alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten bij Roompot Dordrecht Zuid-Holland en ontdek wat er nog meer te beleven valt.

Roompot Dordrecht

Resort De Biesbosch Nederland accommodaties

Resort De Biesbosch is gelegen naast het Nationaal Park De Biesbosch. Het is dan ook dè ideale plek voor een sportieve vakantie. Hou je van water? Zeker dan ben je bij Roompot Dordrecht ook helemaal aan het juiste adres. Je kan er bijvoorbeeld een bootje huren. Of je gaat er wakeboarden, waterskiën of banaan varen. Het is zeker ook mogelijk om je eigen aanlegplaats te huren.

Ook voor de iets kleinere kinderen zijn er mogelijkheden genoeg. Ze kunnen spelen op de speelvelden. Uiteraard kunnen ze zwemmen in het binnen- en buitenzwembad. Of misschien willen ze toch liever de geitjes gaan knuffelen op de dierenweide?

Trek je er ook graag eens een dagje op uit? Dan kan je bijvoorbeeld eens een bezoekje brengen aan het klimpark of klimbos Nederland. Of wat dacht je van een dagje naar de Efteling? In De Biesbosch kan je prachtige wandelingen maken. Winkelen kan dan weer in het historische Dordrecht.

Voor een totale ontspanning kan je in het wellnesscentrum terecht.

Kortom, mogelijkheden genoeg voor een totaal ontspannen vakantie. Bovendien kan je dit Roompot vakantiepark boeken vanaf 226,- EUR. Er is zelfs mogelijkheid om een verblijf te boeken voor 32 personen.

Meer informatie

 

Resort De Biesbosch, Roompot Dordrecht: adres

Het adres van Roompot Dordrecht, namelijk Resort De Biesbosch kan je bereiken op het volgende adres:

Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht
Zuid-Holland
Nederland

Ben je op zoek naar meer vakantieparken in Nederland, neem dan zeker ook eens een kijkje op onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.