Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Dishoek Nederland. Het vakantiepark heet Camping Dishoek. Deze familiecamping beschikt over alle comfort. Er is heel wat te beleven. Dat alles om jou en je gezin een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Dishoek. Ontdek daarnaast wat de omgeving van Zeeland nog meer te bieden heeft.

Roompot Dishoek

Camping Dishoek Nederland accommodaties

Aan de voet van de duinen, met aan de andere kant het zonnigste strand van Nederland, ligt Camping Dishoek. Deze knusse familiecamping heeft uitstekende voorzieningen. Zowel jong als oud zullen er zich geen moment vervelen. De kinderen vermaken zich in de Koos Kids Club, op de diverse speeltuintjes en de sport- en speelvelden.

Trek er ook eens samen op uit om de omgeving te ontdekken. Met de zee op loopafstand wordt dit een vakantie vol strandplezier. Daarnaast is het nabijgelegen natuurgebied perfect voor prachtige wandelingen of fietstochten.

In een kwartiertje rijden ben je al in Middelburg of Vlissingen. Hier kan je gezellig winkelen. Bij Wellness & Beauty De Parel in Domburg kan je terecht voor totale ontspanning. Bovendien maak je gratis gebruik van het zwemparadijs op vakantiepark Hof Domburg. Kortom, een verblijf op Camping Dishoek heeft alle ingrediënten voor een topvakantie!

Comfortplaats. Kamperen op Camping Dishoek is uniek. De sfeervol aangelegde ruime plaatsen zijn door hun ligging, direct onderaan de duinen, uitermate geschikt voor een ontspannen kampeervakantie. De camping beschikt over uitgebreide voorzieningen zoals afwaskeukens met warm water en een wasserette. Je kan bovendien gratis gebruik maken van WiFi. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 32,- EUR.

Camping Dishoek is reeds bekroond met een Zoover Award.

Meer informatie

Roompot Dishoek, Camping Dishoek: het adres

Het adres van Roompot Camping Dishoek is:

Dishoek 2
4371 NT Dishoek
Zeeland
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘populaire vakantieparken‘.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.