Het vakantiepark van Roompot gelegen in Diever Nederland heet Landgoed ’t Wildryck. De vrijstaande landhuizen beschikken over alle comfort en bieden plaats aan 4 tot 6 personen. Er is ook bij Roompot Diever alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie te beleven. Ga om te onthaasten bij Roompot Diever in Drenthe en ontdek er ook wat er in de omgeving allemaal nog te beleven valt.

Roompot Diever

Landgoed ’t Wildryck, Drenthe Nederland: accommodaties

De vrijstaande landhuizen van Landgoed ’t Wildryck liggen verscholen in de prachtige natuur van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Genieten doe je er alvast met het hele gezin. Op het landgoed kunnen jong en oud zich namelijk eindeloos vermaken. Dat kan in het zwembad, bij de kinderboerderij, in de overdekte speeltuin en op het beachvolleybalveld. Het zwembad werd begin 2018 trouwens gerenoveerd.

De omgeving van het park is ook zeker de moeite waard. Maak bijvoorbeeld een lange wandeling door het omringende nationaal park. Of maak een mooie fietstocht langs de vele schilderachtige dorpjes. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het indrukwekkende Herinneringscentrum Kamp Westerbork en het museumdorp Orvelte. Je merkt het. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Komen de kinderen ook mee? Ook voor hen is Landgoed ’t Wildryck ideaal gelegen. Denken we nog maar aan bijvoorbeeld attractiepark Duinen Zathe, Plopsa Indoor Coevorden of WILDLANDS Adventure Zoo. De attractieparken in de omgeving zijn de beste ingrediënten voor een geweldig dagje uit. Kortom en vakantie op Landgoed ’t Wildryck is voor iedereen genieten!

Meer informatie

Roompot Diever, Landgoed ’t Wildryck: adres

Het vakantiepark Landgoed ’t Wildryck van Roompot kan je vinden op volgende adres:

Groningerweg 13
7981 LA Diever
Drenthe
Nederland

Wil je graag nog andere vakantieparken ontdekken? Neem dan zeker en vast ook eens een kijkje op onze pagina Park in de kijker van Parkvakanties. Daar wordt er geregeld eens een vakantieverblijf in de schijnwerpers geplaatst.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.