Het vakantiepark van Roompot gelegen in De Koog Nederland heet Kustpark Texel. Dit vakantiepark beschikt over alle comfort. Er zijn veel faciliteiten aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot De Koog Waddeneilanden. Ontdek daarnaast wat de omgeving van de Waddeneilanden nog meer te bieden hebben.

Roompot De Koog Waddeneilanden

Kustpark Texel in Nederland: accommodaties

Zodra je de veerboot afrijdt, zie je het al. Namelijk een vlak polderlandschap omringd door duinen. Alsook met pittoreske dorpjes, stolpboerderijen en heel veel schapen. Dit karakteristieke landschap maakt van een vakantie op Texel een unieke ervaring.

Kustpark Texel ligt dicht bij duinen en het strand. Maar ook op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. Op het park is het subtropische zwembad een absolute favoriet. Daarnaast zijn er ook sportfaciliteiten en een uitgebreid activiteitenprogramma. Vervelen is er op het eiland sowieso niet bij. Een dagje uit op het 30 kilometer lange strand bijvoorbeeld. Of zeehonden kijken. Maar je kan er ook lammetjes knuffelen, wandelen en fietsen in de Slufter, parachute springen, strandjutten of een avondje stappen in De Koog… Kortom op Texel is er altijd wat te doen.

Tijdens je verblijf op Kustpark Texel heb je bovendien gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs Calluna. En je kan er bovendien gratis deelnemen aan alle sport- en animatie activiteiten.

Je verblijft op kustpark Texel in een comfortabel chalet, een klassieke villa of een trendy strandlodge. Parkeren is mogelijk nabij de accommodatie. Je kan er ook gratis gebruikmaken van WiFi. Meer informatie over de aanpassingen voor mindervaliden vind je op www.roompotcare.nl.

Meer informatie

Roompot De Koog, Kustpark Texel: het adres

Het vakantiepark van Roompot in De Koog, Kustpark Texel, is gelegen op het volgende adres:

Schumakersweg 3
1796 NM De Koog
Waddeneilanden
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.