Het vakantiepark van Roompot gelegen in De Koog / Texel Nederland heet Appartementencomplex Bosch en Zee. Dit kleinschalige park beschikt over alle comfort. Er is alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot De Koog / Texel. En ontdek wat de Waddeneilanden nog meer te bieden hebben.

Roompot De Koog / Texel

 Appartementencomplex Bosch en Zee Nederland: accommodaties

Op Texel ben je er echt even helemaal uit. Je stapt van de veerboot en je ervaart het meteen.  Hier vind je alle landschappen van Nederland bij elkaar. Je ziet er bijvoorbeeld duinen, bos, heide, strand, wad, polders, zee … Trek daarom zeker je wandelschoenen aan en verken het eiland. Neem je liever de fiets? Huur bijvoorbeeld eens een mountainbike en maak een tocht over een van de leukste parcoursen van Nederland.

Je kan u op het eiland ook zeer mooie excursies maken. Namelijk door het waddengebied of Nationaal Park Duinen van Texel. Het kleinschalige Appartementencomplex Bosch en Zee staat aan de westkant van Texel. De de mooiste plekjes van het eiland zijn er zo binnen handbereik. Op 10 minuten lopen ben je in het gezellige dorpscentrum van badplaats De Koog. Hier kan je winkelen, een terrasje pakken en dineren bij de lekkerste restaurants.

Goed om weten is dat het zwembad van Appartementencomplex Bosch en Zee open is van mei tot september. Maar je hebt als gast van Bosch en Zee bovendien gratis toegang tot Zwemparadijs Calluna. Dat ligt op ongeveer 500 meter van het park.

Bij appartementencomplex Bosch en Zee verblijf je in appartementen van 2 tot 4 personen. Het aantal personen zoals vermeld, is het maximaal aantal toegestane personen inclusief kinderen en baby’s. Alle studio’s en appartementen zijn bovendien voorzien van gratis WiFi, flatscreen televisie, tuinmeubelen en parasol. De studio’s worden elektrisch verwarmd en de appartementen hebben een centrale verwarming. De bedden zijn voorzien van dekbedden. De appartementen op de begane grond hebben een terras. Er zijn zeker ook voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Dit Roompot vakantiepark is bovendien reeds bekroond geweest met een Zoover Award.

Meer informatie

Roompot De Koog, Appartementencomplex Bosch en Zee: het adres

Roompot De Koog, Appartementencomplex Bosch en Zee is gelegen op het volgende adres

Dorpsstraat 235
1796 CD De Koog/Texel
Waddeneilanden
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar onze websitepagina ‘Park in de kijker‘.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.