Het vakantiepark van Roompot gelegen in Dahlem, Kronenburg in Duitsland heet Eifelpark Kronenburger See. De bungalows, gelegen op een steile helling, zijn voorzien van alle comfort. Ze bieden plaats aan 4 tot 14 personen. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga onthaasten in vakantiepark Roompot Dahlem en ontdek wat er in Noord-Rijnland-Westfalen nog allemaal te beleven valt.

Roompot Dahlem

Eifelpark Kronenburger See: accommodaties

Beleef een heerlijke vakantie in de Duitse Eifel. Het Eifelpark Kronenburger See is de perfecte locatie voor een deugddoende vakantie. In het prachtige berglandschap maak je de mooiste fiets-, mountainbike- en wandeltochten. Op warme dagen kan je gerust een duik nemen in het nabijgelegen recreatiemeer. Hou je van paardrijden? Dan kan je in de manege in de buurt terecht.

Kinderen kunnen op het park ook lekker hun gang gaan. Van spetteren in het verwarmde zwembad tot klauteren op de speeltoestellen en de speeltuinen. Er is ook een kids club en een animatieteam aanwezig. ’s Avonds geniet u met elkaar in het restaurant van een hapje en drankje, terwijl u uitkijkt over de bossen, de heuvels en het pittoreske bergdorpje Kronenburg.

In de winter is het op dit park ook goed vertoeven. Je kan hier dan door het besneeuwde landschap skiën en langlaufen. En wil je de vakantie spetterend afsluiten? Breng dan een bezoek aan Phantasialand nabij Keulen of het Action and Fun Center in België. Dit Roompot vakantiepark kan je trouwens al boeken vanaf 190,- EUR. Wist je dat dit vakantiepark al een Zoover Award gewonnen heeft!

Meer informatie

 

Eifelpark Kronenburger See, Roompot Dahlem: adres

Het Roompot Dahlem vakantiepark, Eifelpark Kronenburger See, is gelegen op het volgende adres:

Zum Kleebusch 15
53949 Dahlem/Kronenburg
Noord-Rijnland-Westfalen
Duitsland

Wil je nog graag andere vakantieparken in Duitsland leren kennen? Neem dan zeker en vast eens een kijkje op onze Parkvakanties pagina Vakantieparken in Duitsland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.