Het Roompot vakantiepark gelegen in Daglan te Frankrijk heet Le Moulin de Paulhiac. De gemoedelijke camping beschikt over alle comfort. Er is bovendien in deze kleinschalige familiecamping toch alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Kortom ga onthaasten in Roompot Daglan. En ontdek bovendien wat de Dordogne nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Daglan, Dordogne

Le Moulin De Paulhiac, Frankrijk accommodaties

Le Moulin De Paulhiac is een gezellige, kleinschalige en bovendien gemoedelijke camping. Het vakantieverblijf ligt in de groene heuvels. Meer bepaald ligt het in een oude boomgaard, ten zuiden van Sarlat-la-Canèda. Bovendien op slechts 4 km van het centrum van Daglan. In de omgeving kan je heerlijk wandelen. Je kan er in de buurt allerlei interessante bezienswaardigheden zoals grotten en middeleeuwse stadjes ontdekken. De Dordogne is een mooi streek die bovendien veel meer te bieden heeft.

Op de camping zelf is er ook van alles te beleven. Breng een dagje door in het zwembadcomplex, huur een fiets om de buurt te verkennen of laat de kinderen meedoen aan het animatieprogramma. De camping ligt naast het riviertje De Céou. Hier kunnen de kinderen gezellig dammetjes bouwen of met een bootje de rivier op. Verder zijn er ook voldoende vis gelegenheden. En kan je er uiteraard ook Jeu de boules spelen.

Je kan op deze camping een bungalowtent boeken tot 6 personen. Hij is heel praktisch ingericht en voorzien van alle comfort. Denken we bijvoorbeeld aan tentverwarming, tuinmeubilair,… Het enige wat jij nog hoeft mee te brengen zijn keukenlinnen en beddengoed.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 348.00EUR

Meer informatie

 

Roompot, Le Moulin de Paulhiac, Dordogne: adres

De gezellige familiecamping van Roompot Le Moulin de Paulhiac is gelegen op het volgende adres:

Le Moulin De Paulhiac
24250 Daglan
Dordogne
Frankrijk

Voor meer Roompot vakantieparken in Frankrijk, verwijzen wij jou graag door naar onze parkvakanties pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.