Het Roompot  vakantiepark is gelegen in Cisano Di Bardolino in Italië. De camping heet San Vito en beschikt bovendien over alle comfort. De camping is gelegen aan de oever van het Gardameer. Er is zeker alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Cisano Di Bardolino. Ontdek eveneens wat de omgeving van Verona nog meer te bieden heeft.

Roompot Cisano Di Bardolino

Camping San Vito Italië: accommodaties

Op de zuidoostelijke oever van het Gardameer, tegen de achtergrond van de hoog oprijzende Dolomieten, ligt Camping San Vito. Deze camping is een onderdeel van het Cisano vakantiedorp. De camping ligt ook tussen Lazise en Bardolino. In deze pittoreske dorpjes kan je bijvoorbeeld rondslenteren in de oude straten met middeleeuwse kerken. Bovendien vind  je er allerlei winkels, gezellige cafés en uitnodigende restaurants.

Vanaf de camping is het een paar minuten lopen naar het lange strand dat bij het Gardameer hoort. Daar zijn allerlei watersporten zijn mogelijk. Zwemmen kan zowel in het meer als in het zwembad op de camping. Daar zijn er verschillende zwembaden. Let op, in de zwembaden is het dragen van een badmuts verplicht.

De uitgaansmogelijkheden zijn talrijk, niet alleen ter plaatse, maar ook voor dagtochten naar grotere steden als Verona (de operastad!) en Brescia. Zelfs Milaan en Venetië zijn op een dag te bezoeken. Voor uw kinderen zijn er ook leuke uitstapjes, zoals naar het pretpark Gardaland, Caneva Waterpark, Parco Zoo del Garda en Movieland. Vanaf de camping rijdt er bovendien een bus naar het pretpark Gardaland.

Je verblijft er in een bungalowtent voorzien tot 6 personen. Er is alle comfort voorzien. het enige wat je zelf moet meebrengen zijn keukenlinnen en beddengoed. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 194,- EUR.

Meer informatie

 

Roompot camping CISANO/SAN VITO: adres

Het adres van Roompot Camping San Vito is:

Via Pralesi 3
I-37010 Cisano Di Bardolino
Verona
Italië

Voor meer vakantieparken in Italië van Roompot verwijzen we graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.