De Roompot camping  gelegen in Champs Romain Frankrijk heet Camping Château le Verdoyer. Dit park beschikt bovendien over alle comfort. Er is namelijk alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Ga daarom onthaasten in Roompot Champs Romain. En ontdek wat de Dordogne nog meer te bieden heeft.

Roompot Champs Romain

Camping Château le Verdoyer Frankrijk: accommodaties

Camping Château le Verdoyer is gelegen in de driehoek Angoulême-Limoges-Périgueux. Het ligt te midden van heuvels, bossen, beekjes en afgelegen boerderijen. De eigenaren zijn bovendien van Nederlandse afkomst. Ze hebben rond een gerestaureerde kasteel een relatief kleine, maar uitstekend uitgeruste 4-sterrencamping aangelegd. Het is ruim en erg smaakvol van opzet. Op de binnenplaats van het kasteel kan je een winkel, bar, terras en pizzeria vinden.

De camping is uitermate geschikt voor families met kinderen tot ± 13 jaar. Er is een zwembad met glijbanen en een zwemmeer aanwezig. Tijdens het hoogseizoen worden er elke dag activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Je moet zeker de prachtige omgeving gaan verkennen. Zo kan je bijvoorbeeld naar de beroemde porseleinfabrieken in Limoges. En de bekende Cognac-huizen zijn zeker ook een bezoek waard. Wandel ’s middags een uurtje in de dichtbij en fraai gelegen plaats St. Saud of ga kanoën op de Dronne bij Brantome. In Piegut kan je op woensdag een markt bezoeken.

Je verblijft op deze camping in een zeer ruime bungalowtent. Deze vakantietent is praktisch ingericht en bovendien voorzien van alle comfort. Het enige wat jij nog moet voorzien zijn beddengoed en keukenlinnen. Huisdieren zijn bovendien welkom op deze camping. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 217,- EUR

Meer informatie

Roompot Champs Romain: adres

Roompot camping Château le Verdoyer kan je bereiken op het volgende adres:

Le Verdoyer
F-24470 Champs Romain
Dordogne
Frankrijk

Voor meer vakantieparken in Frankrijk verwijzen we ook graag door naar onze pagina Vakantieparken in Frankrijk.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.