Dit vakantiepark van Roompot gelegen in Cavallino Treporti in Italië heet Ca’ Savio. Deze gezellig en drukke familiecamping beschikt zeker over alle comfort. Er is immers alles voorzien om een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Het is er gezellig druk tijdens het hoogseizoen. Bovendien is de camping direct aan het strand gelegen. Kortom ga onthaasten in Roompot Cavallino Treporti en ontdek zeker ook wat het mooie Venetië allemaal te bieden heeft.

Roompot Cavallino Treporti Italië

Vakantiepark Roompot Ca’Savio: accommodaties

Ca’ Savio is een gezellige familiecamping. Het heeft zelfs een eigen bewaakt strand van ongeveer 800 meter lang. Het strand loopt schuin af. Zo is het zeker ook voor kleine kinderen een ideale plek is. De camping is overzichtelijk ingedeeld met bovendien plekken die voor het grootste deel beschaduwd zijn door hoge bomen. In de zomer is het hier gezellig druk. Er valt dan namelijk van alles te beleven in de diverse zwembaden, op het sportveld en in de recreatieruimten.

Op wandelafstand van vakantiepark Ca’ Savio ligt het dorpje Ca’ Savio. Hier kan je langs de winkeltjes kuieren. Bovendien kan je op dit schiereiland ook mooie fietstochten maken. Je kan bijvoorbeeld de boot nemen naar Venetië. Deze stad in het noordoosten van Italië is wereldberoemd. Zijn historisch centrum en zijn vele kanalen kent iedereen. Daarnaast zijn er ook diverse belangrijke bouwwerken, zoals de Basiliek San Marco, het San Marcoplein, het Canal Grande en nog zoveel meer.

Je kan hier een verblijf boeken in een bungalowtent (6 personen) of stacaravan tot 5 personen. Barbecueën is op deze camping niet toegestaan. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 176,- EUR

Meer informatie

 

Ca’ Savio

Dit vakantiepark van Roompot, Ca’ Savio is gelegen op volgende adres:

Via Di Ca’savio 77
I-30013 Cavallino Treporti
Venetië
Italië

Voor meer vakantieparken van Roompot in Italië, verwijzen wij dan ook graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.