Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Castagneto Carducci in Italië. Het vakantiedomein heet Le Pianacce. Deze rustig gelegen camping beschikt over alle comfort. Er is een uitgebreid aanbod aan sport en excursies aanwezig. Dit alles om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Castagneto Carducci. En ontdek er bovendien wat Toscane allemaal te bieden heeft.

Roompot Castagneto Carducci

Le Pianacce Italië: accommodaties

Camping Le Pianacce is een rustig gelegen camping. Het is gelegen in het schitterende Toscane. Dit Italiaanse vakantiepark ligt midden in een bos met pijnbomen, eiken en olijfbomen. Het strand ligt op slechts 6 km van de camping Le Pianacce. Er zijn op de camping ook diverse gevarieerde excursiemogelijkheden te boeken. De streek van Toscane is een prachtige streek in Italië. Er valt heel wat te beleven. Ga er bijvoorbeeld zonnen op één van de vele zandstranden aan de Etruskische kust. Of je kan er wandelen in de pittoreske stadjes. Voor de grotere steden moet je dan weer in San Gimignano, Siena, Arezzo, Pisa of Florence zijn.

Zwemmen kan je op de camping in de twee prachtige zwembaden. Daarvan is er één kinderbad. Het kinderbad is een paradijs voor kinderen, voorzien van rotsen, glijbanen en zelfs een kasteel. Daarnaast is deze camping nog gekend om zijn sportvoorzieningen. Er zijn dan ook sport- en speelvelden aanwezig. Als ook een speeltuin. Bovendien is er een uitgebreide mini-club. Als ook een animatieprogramma speciaal voor kinderen.

Je verblijft er in een bungalowtent tot 6 personen. De tent heeft gescheiden slaapcabines en een garderobe. Tevens heeft deze tent tentverwarming en terrasmeubilair. Het enige wat je zelf dient mee te brengen zijn keukenlinnen en beddengoed. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien boeken vanaf 194,- EUR

Meer informatie

 

Le Pianacce, Roompot Italië: adres

Het vakantiepark Roompot Castagneto Carducci, Le Pianacce is te vinden op het volgende adres:

Località Pianacce
I-57022 Castagneto Carducci
Toscane
Italië

Voor meer Roompot vakantieparken in Italië verwijzen we graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.