Het vakantiepark van Roompot, gelegen in Calcatoggio Frankrijk heet Lacasa. Deze splinternieuwe vier sterren camping beschikt over alle comfort. Er is alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga onthaasten in Roompot Calcatoggio Corsica en ontdek er eveneens de prachtige omgeving. Het vakantiepark ligt trouwens op loopafstand van parel witte stranden. Een vakantie als God in Frankrijk.

Roompot Calcatoggio

Roompot Lacasa, Frankrijk accommodaties

Corsica, een eiland in de Middellandse Zee zit vol verrassingen Zodra u voet zet op dit prachtige eiland ben je al verkocht door de prachtige omgeving. De ruim 1.000 kilometer lange kustlijn, de glooiende bergen en de blauwe meren zijn om op slag verliefd op te worden. Je kan er heerlijk luieren aan het strand. Of misschien hou je juist wat meer van actie tijdens? Dat kan bijvoorbeeld tijdens een middagje surfen of de Monte Cinto beklimmen. Op Corsica kan echt alles.

In de buurt van de hoofdstad van dit prachtige eiland, namelijk Ajaccio, ligt de Roompot camping Lacasa. Deze splinternieuwe camping heeft alles in zich voor een deugddoende en onbezorgde vakantie. De kinderen vermaken zich in het buiten zwembad, met het sport & animatie team of op het voetbalveld Dat terwijl jij vanuit de infinity-pool geniet van een prachtig uitzicht.

Daarnaast bieden het restaurant, de pizzeria en de bar de mogelijkheid om een lekker hapje te eten. En na een dag vol verrassingen op Corsica komt u helemaal tot rust op het terras van uw luxe stacaravan. Deze caravans bieden alle comfort voor een verblijf tot 6 personen. Wat moet je nog meer hebben? Dit Roompot vakantiepark kan je trouwens al boeken vanaf 147,- EUR

Meer informatie

 

Roompot Calcatoggio, Lacasa adres

Het Roompot vakantiepark in Calcatoggio is gelegen op het volgende adres:

20111 Calcatoggio
Corsica
Frankrijk

Wil je nog leuke vakantieparken ontdekken in Frankrijk? Neem dan zeker en vast ook eens een kijkje op onze Parkvakantie pagina Vakantieparken in Frankrijk.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.