Het vakantiepark van Roompot gelegen in Cadzand-Bad Nederland heet Noordzee Résidence Cadzand-Bad. De luxe villa’s beschikken over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Kortom, ga onthaasten in Roompot Cadzand Bad Zeeland, dichtbij Brugge en Knokke en ontdek wat er nog allemaal te beleven valt.

Roompot Cadzand Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Nederland: accommodaties

Bij Roompot Résidence Cadzand-Bad is het puur genieten. Met een fris glaasje geniet je van de rust en het uitzicht vanop je terras of privésteiger. De luxe villa’s, met tuin, liggen vlakbij de zee en het strand. In de nabije omgeving zijn er trendy strand pavilioens en hoogstaande restaurants. In het park kan je eten afhalen of naar het à la carte restaurant.

De kinderen kunnen bijvoorbeeld zandkastelen maken op het strand of gaan zwemmen in de zee. Maar uiteraard valt er in het vakantiepark ook heel wat te beleven. Je kan er eveneens gaan zwemmen. Maar het is er ook mogelijk om te tennissen, squashen, badmintonnen en basketballen. Er is een kids Club aanwezig en ook Koos Konijn is hier van de partij. Verder kunnen de kinderen ravotten in het speelschip, de speeltuinen en nog zoveel meer.

Roompot Cadzand Bad ligt vlakbij België. Met fiets bijvoorbeeld kan je de omgeving ontdekken. Of je maakt er lange wandelingen. Bovendien kzn je ook mooie uitstappen maken naar de Romantische stad Brugge of naar de luxe badplaats Knokke. Of ga misschien wat meer avontuur en natuurgebied opzoeken in Het Zwin.

Dit Roompot vakantiepark kan je alvast boeken vanaf 210,- EUR

Dit vakantiepark is reeds bekroond geweest met een Zoover Award.

Meer informatie

Roompot Cadzand Bad adres

Het vakantiepark Roompot Cadzand Bad, Noordzee Résidence Cadzand-Bad is gelegen op het volgende adres:

Cavelot 1
4506 GD Cadzand-Bad
Zeeland
Nederland

Voor nog meer vakantieparken dichtbij de zee kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen op onze pagina Vakantiepark aan zee.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.