Het vakantiepark van Roompot  is gelegen in Bure (Tellin), in België. Het domein heet Camping Parc La Clusure. Het park beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Bure (Tellin). Ontdek bovendien wat de omgeving van Luxemburg nog meer te bieden heeft.

Roompot Bure (Tellin)

Camping Parc La Clusure, België: accommodaties

Bij Camping Parc La Clusure beleef je een mooie vakantie. De camping ligt namelijk in het fraaiste stukje van de Belgische Ardennen. Deze kindvriendelijke camping is omgeven door bossen en een verfrissende, visrijke rivier. In combinatie met het verwarmde buitenzwembad en het animatieteam, is dit dan ook een vakantie waarbij zowel jong als oud zich geen moment hoeven te vervelen. Vooral tijdens de zomermaanden en de schoolvakanties is Parc La Clusure een echte gezinscamping.

Natuurlijk is het ook mogelijk om er tijdens je verblijf een dagje op uit trekken. In de buurt kan je op ontdekkingsreis gaan langs authentieke dorpjes. Je kan er bijvoorbeeld verschillende Romeinse vestingen, middeleeuwse kasteeltjes en musea bezichtigen. Wat dacht je van het Domein van de Grotten van Han? Of misschien eens op avontuur in het Doolhof van Barvaux-Durbuy?

Je kan op Camping Parc La Clusure er een verblijf boeken in een stacaravan met 2 slaapkamers. Deze luxe stacaravan van 30m2 biedt plaats aan 4 personen. De stacaravan is ruim en comfortabel ingericht. Het beschikt over een compleet ingerichte keuken, een badkamer met ruime douche en apart toilet. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien al boeken vanaf 208,- EUR.

Wist je trouwens dat dit vakantiepark al een Zoover Award heeft gewonnen, namelijk voor populairste vakantiepark?

Meer informatie

 

Camping Parc La Clusure, adres

Het adres van Camping Parc La Clusure, Roompot Bure in Luxemburg is:

Chemin De La Clusure 30
6927 Bure (Tellin)
Luxemburg
België

Voor meer vakantieparken in België verwijzen we dan ook graag door naar onze pagina Vakantieparken in België.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.