Roompot Brunssum Limburg Nederland

Roompot Brunssum Limburg (NL) Nederland

Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Brunssum Nederland. Het rustige park heet Resort Brunssummerheide. Het ruime vakantiepark beschikt over alle comfort. Er valt veel te beleven om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Brunssum. Ontdek bovendien wat de omgeving van Nederlands Limburg nog meer te bieden heeft.

Roompot Brunssum

Resort Brunssummerheide in Nederland: accommodaties

Resort Brunssummerheide is een ruim opgezet vakantiepark. Het ligt in het mooie Zuid-Limburgse heuvellandschap. Ben jij een natuurliefhebber? Dan is dit park het perfecte startpunt voor het maken van prachtige tochten over bijvoorbeeld de Brunssummerheide. Trek je wandelschoenen aan en verken de bossen en heidevelden.

Ook op het park kan je ontspannen tussen het groen. Ga bijvoorbeeld eens gezellig picknicken bij de zwemvijver. Neem met de kinderen ook zeker een kijkje bij de kinderboerderij. Op het terras van de brasserie kan je bovendien altijd terecht voor een kleine versnapering. Je geniet er van een weids uitzicht op de omgeving.

Direct naast het park ligt Golfclub Brunssummerheide. Hier heb je de keuze uit maar liefst 45 holes. Ook naar een cultureel uitje hoef je niet ver te zoeken: Aken, Luik en het gezellige Maastricht liggen op slechts 20 minuten rijden van het park.

Als gast van Resort Brunssummerheide kan je bovendien gratis gebruikmaken van de faciliteiten van Resort Limburg. Zoals bijvoorbeeld het zwembad, de speeltuinen en natuurlijk de animatie en evenementen.

Bij Resort Brunssummerheide verblijf je in een comfortabele chalet. Deze zijn voorzien van alle comfort. Ze bieden plaats aan maximum 12 personen. De chalets hebben een tuin met terras en meubilair en ook een eigen parkeerplaats. Je kan daarnaast ook gratis gebruikmaken van WiFi.

Meer informatie

Roompot Brunssum, Resort Brunssummerheide: het adres

Dit vakantiepark van Roompot in Brunssum, Resort Brunssummerheide is gelegen op het volgende adres:

Akerstraat 153
6445 CP Brunssum
Limburg (NL)
Nederland

Voor meer vakantieparken van Roompot verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.