Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Breskens Nederland. Het park heet Roompot Zeebad en is direct gelegen aan het Noordzeestrand. Het park beschikt over alle comfort. Er is alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie te beleven. Kortom ga onthaasten in Roompot Breskens. En ontdek bovendien wat de omgeving van Zeeland nog meer te bieden heeft.

Roompot Breskens

Zeebad Nederland, accommodaties

Het bungalowpark Zeeland bestaat uit drie ruim opgezette bungalowparken. Deze zijn Strandpark Breskens, Scheldeveste en Fort Soleil.

Vanuit een centraal gelegen gebouw zijn alle parkvoorzieningen beschikbaar. Zoals bijvoorbeeld een gezellig eetcafé op Scheldeveste. Hier kan je ook afhaalpizza’s bestellen. In het hoofdgebouw en in alle accommodaties is bovendien gratis WiFi beschikbaar.

Zeebad beschikt over uitstekende indoorfaciliteiten. Er is een grote sporthal, met een gratis sport- en animatieprogramma. Er zijn drie tennisbanen. En uiteraard is er ook een overdekt en kindvriendelijk zwembad. Daarnaast zijn er diverse speeltuintjes. Ook de Koos Kids Club mogen we niet vergeten!

Bovendien is het eindeloze Noordzeestrand lopend te bereiken. Wist je dat de stranden van Breskens een Blauwe Vlag hebben? Dit is een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

In vakantiepark Zeebad heb je keuze uit 21 verblijven. Hier zal er zeker en vast eentje zijn die volledig aan jouw wensen voldoet. Ter illustratie beschrijven we hier voor jou het vrijstaande en gelijkvloerse lodge voor 4 personen. In de woonkamer is er een zithoek met Smart TV. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, koffiepadapparaat, waterkoker, microgolf en koel-/vriescombinatie. De lodge heeft 2 slaapkamers met beide 2 eenpersoons boxspring bedden. Daarnaast zijn er 2 badkamers met aparte douches en in de hal bevindt zich een apart toilet. Ook is er een tuin met meubilair. Je kan gratis gebruikmaken van WiFi en er is parkeergelegenheid voor één auto bij de lodge.

Meer informatie

Roompot Breskens, Zeebad : het adres

Vakantiepark Zeebad van Roompot in Breskens is gelegen op het volgende adres:

Nieuwesluisweg 1
4511 RG Breskens
Zeeland
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar onze pagina ‘Park in de kijker’.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.