Vakantiepark Roompot Breeduyn Village Bredene is een splinternieuw vakantiepark. Het is het eerste bungalowpark van Roompot in België. Het is geopend sinds half 2017.  Verder gelegen op 3 kilometer van Bredene centrum en op slechts 200 meter van het strand. Kortom alle ingrediënten voor een ontspannende vakantie aan de kust.

Vakantiepark Roompot Breeduyn Village Bredene

Het splinternieuwe bungalowpark bestaat uit 63 vrijstaande luxe villa’s, voor 4, 6 of 8 personen. Waar en hoe de huisjes gelegen zijn, zie je hier op de parkplattegrond. De accommodaties zijn voorzien van alle comfort. Er is bovendien gratis WIFI. Je wagen kan je aan je vakantiehuis parkeren. Bij sommige types kan je extra faciliteiten kiezen. Zo kan je er voor kiezen om je huisdier mee op vakantie te nemen. Er wordt dan wel een toeslag aangerekend. Bekijk ook onze andere vakantieparken waar honden welkom zijn.

Meer informatie

Voor kinderen zijn er speeltuinen aanwezig. In de buurt is er trouwens genoeg te beleven. Zoals in ’t park ’t Paelsteenveld. Of de natuurreservaten D’Heye en Paelsteenpanne. En zeker ook het recreatiedomein Grasduinen.

Algemeen Roompot

Vakantiepark Breeduyn Village adres

Dit nieuwe Roompot vakantiepark in België is gelegen op volgende adres:

Koningin Astridlaan 61
8450 Bredene
West-Vlaanderen
België

Voor de ligging van het vakantiepark op de kaart en extra reisinformatie, klik hier.

Bredene en omgeving

Bredene is bijvoorbeeld gekend voor zijn uitgestrekte natuur en duinen. Er is geen zeedijk. Er zijn ook geen torenhoge appartementsgebouwen.  Je kan er naar hartelust spelen op het strand, wandelen en fietsen. Heb je interesse in het Belgische naaktstrand, ook dan moet je in Bredene zijn.

Doch je kan er lekker gaan eten in één van de vele restaurants, bistro’s en pizzeria’s. En ook aangenaam shoppen in de binnenstad.

Op een kleine 30 minuten rijden ligt Oostende. Op 20 kilometer van Bredene ligt Brugge. Kortom zeker eens de moeite waard om te bezoeken!