Roompot vakantiepark gelegen in Bredene België beschikt over alle comfort. Het park heet vakantiepark Breeduyn Village. Er is alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Ga daarom zeker onthaasten in Roompot Bredene, West-Vlaanderen. En ontdek wat de omgeving van de Belgische kust nog meer te bieden heeft.

Roompot Bredene

Vakantiepark Breeduyn Village in België: accommodaties

Vakantiepark Breeduyn Village is een splinter nieuw vakantiepark dat half 2017 haar deuren opende. Het is de ideale locatie voor een heerlijke strandvakantie aan de Belgische kust. Want de splinternieuwe en luxeuze bungalows van vakantiepark Breeduyn Village liggen vlak bij de Belgische Noordzeekust. De zee en het uitgestrekte strand liggen op slechts 5 minuten wandelen. Hier kan je op warme dagen genieten van de zon en op koele dagen een flinke wandeling maken.

Maar ook in het duingebieden kan je eindeloos genieten van de natuur. Maar misschien neem je toch liever de fiets? Dan kan je bijvoorbeeld fietsen langs oude kastelen en pittoreske dorpjes. De bekende badplaats Oostende, Koningin der Badsteden, ligt op een klein halfuur rijden van Breeduyn Village. Trakteer er het hele gezin op de promenade op bijvoorbeeld een lekker zakje Vlaamse friet. Of neem een kijkje bij Fort Napoleon. Maar ontdek er zeker ook de gezellige winkeltjes in de overdekte winkelpassage.

In het park spelen de kinderen in de speeltuin, terwijl jij met een goed boek geniet van de rust. Zo wil iedereen wel vakantie vieren.

Bij vakantiepark Breeduyn Village verblijf je in luxe, vrijstaande villa’s. Deze zijn geschikt voor een bezetting van 4 tot 8 personen. Vanuit de woonkamer met gezellige zithoek bereik je het terras met tuinmeubilair en ligbedden. De villa’s hebben parkeergelegenheid. Bovendien kan je gebruikmaken van gratis WiFi. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 245,- EUR.

Meer informatie

Roompot Bredene, vakantiepark Breeduyn Village: het adres

Het adres van Roompot in Bredene, vakantiepark Breeduyn Village is:

Koningin Astridlaan 61
8450 Bredene
West-Vlaanderen
België

Voor meer vakantieparken aan de kust verwijzen we dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘Vakantiepark aan zee‘.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.