Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Bovenkarspel Nederland. Het park heet Resort Markermeer. De accommodaties liggen aan het water. Ze beschikken over alle comfort. Het is dan ook ideaal gelegen voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Bovenkarspel. Ontdek daarnaast wat de omgeving van Noord-Holland nog meer te bieden heeft.

Roompot Bovenkarspel

Resort Markermeer in Nederland: accommodaties

Resort Markermeer is gelegen op een toplocatie in Noord-Holland. Vanuit een beschutte ligging kijk je uit over prachtige Hollandse wateren. Hier kwamen vroeger de fluisterschepen voorbij. Dat deze schepen inmiddels verdwenen zijn, mag uiteraard de pret niet drukken. Nog altijd is het Markermeer een prachtig stukje Nederland. Vanuit één van de chalets op het resort geniet je daar optimaal van.

Neem gerust een duik in het meer. Of geniet van de zon op het gras. Jongere gasten kunnen naar hartenlust spelen op een van de buitenspeelplaatsen binnen het resort. Het meer is prachtig, maar in de West-Friese omgeving van Resort Markermeer zijn ook vele recreatiemogelijkheden. Zo kan er naar hartenlust worden gewandeld en gefietst in het bosrijke landschap.

In Resort Markermeer verblijf je in één van de 4 vakantieverblijven. De chalets bieden plaats aan een bezetting tot 6 personen. We staan even stil bij deze vrijstaande, gelijkvloerse chalet  voor 6 personen. In de keuken is er onder andere een vaatwasser aanwezig. Er zijn bovendien 3 slaapkamers. Daarnaast is de woning voorzien van een badkamer met douche en een apart toilet in de hal. Er is ook een tuin met terras en meubilair. Ook heeft het chalet een eigen parkeerplaats. Je gebruikt bovendien de gratis WiFi.

Meer informatie

Roompot Bovenkarspel, Resort Markermeer: het adres

Het vakantiepark van Roompot aan het water in Bovenkarspel, Resort Markermeer is gelegen op het volgende adres:

Zuiderdijk 1
1611 MC Bovenkarspel
Noord-Holland
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.