Het vakantiepark van Roompot gelegen in Bonnal-Rougemont Frankrijk heet Camping Le Val de Bonnal. De vakantie verblijven zijn geschikt voor een bezetting van 4 tot 6 personen. Bovendien beschikken ze over alle comfort. Kortom er is alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga zeker onthaasten in Roompot Bonnal-Rougemont. Ontdek wat het park en de omgeving nog allemaal te bieden hebben.

Roompot Bonnal-Rougemont

Camping Le Val de Bonnal, Frankrijk: accommodaties

Camping Le Val de Bonnal ligt in een bos- en waterrijk gebied van ongeveer 150 ha. Er zijn zoveel faciliteiten dat je je niet zal vervelen. Zeker niet als je houdt van water en watersport activiteiten. Je kan er bijvoorbeeld gaan surfen, bootje varen en zwemmen. Maar ook vissen, kayakken en waterskiën zijn zeker mogelijk. De camping, vlak naast rivier de Ognan is namelijk het paradijs voor de watersporter. Bovendien ligt de camping op loopafstand van vier prachtige meren.

Camping Le Val de Bonnal is zeker geschikt voor een vakantie met jonge kinderen. Er is bovendien een kids Club. Daarnaast kunnen ze volop spelen op de camping. Er zijn speelvelden en speeltuinen aanwezig. Daar bovenop is het prachtige zwembad een mega succes. Het zwembad bevat veel rotspartijen en glijbanen. Er worden ook regelmatig diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld 2 maal per  week een disco-avond.

Zowel rustzoekers als verkenners zullen hier het ultieme vakantiegevoel beleven middenin een landelijke omgeving. Maar het is zeker ook een gebied vol Franse cultuur. Camping Le Val de Bonnal ligt bovendien in de Bourgogne streek. Ideaal als je houdt van een lekker glaasje wijn met een stukje Frans brood en kaas.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 241,- EUR.

Meer informatie

 

Camping Le Val de Bonnal: adres

Camping Le Val de Bonnal, Roompot Bonnal-Rougemont is gelegen op het volgende adres:

Chemin De Moulin
F-25680 Bonnal-Rougemont
Franche Comté
Frankrijk

Voor meer vakantieparken met een subtropisch zwembad verwijzen wij graag door naar onze pagina Subtropisch Zwemparadijs.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.