Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Billund in Denemarken. Ferienpark Lalandia Billund ligt direct naast Legoland. Het beschikt over alle comfort. Er is dus alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Billund. Ontdek bovendien wat de regio Zuid-Jutland nog meer te bieden heeft.

Roompot Billund

Ferienpark Lalandia Billund Denemarken: accommodaties

Ferienpark Lalandia Billund ligt direct naast het beroemde Legoland. In dit themapark vind je heel wat miniatuur gebouwen opgebouwd met LEGO blokjes. Naast deze maquettes staan er in dit pretpark ook gewone attracties. Denken we bijvoorbeeld aan een achtbaan. Wist je trouwens dat Legoland in 2018 al 50 jaar wordt! Legoland in Billund ligt op een 900 kilometer vanaf Brussel.

Daarnaast is het ook de perfecte uitvalbasis om uitstapjes te maken in de regio Südjütland. De stad Billund is zeker een bezoekje waard. Ook safaripark Givskud Zoo is een ware beleving. Hier kan je nog bijna uitgestorven dieren zien. Zoals bijvoorbeeld de Aziatische olifant, de Bandro en de witte neushoorn. In deze dierentuin kan je zelf met de auto of een bus tussen de dieren rijden.

Naast de ideale ligging aan het themapark beschikt het vakantiepark Ferienpark Lalandia Billund nog zelf over vele faciliteiten. Kinderen kunnen zich uitleven in bijvoorbeeld het subtropisch zwemparadijs. Daarnaast is er ook een groot indoor kinder-speelparadijs. Een ideale locatie met kinderen dus.

Bij Ferienpark Lalandia Billund kan je een verblijf boeken in één van de vakantiehuizen. En dit tot een bezetting van maximum 8 personen. Deze vakantiehuizen zijn voorzien van alle comfort.  Bij sommige is er bovendien een sauna en whirlpool in de badkamer voorzien.

Meer informatie

 

Roompot Billund – Ferienpark Lalandia Billund: het adres

Ferienpark Lalandia Billund is te bereiken op het volgende adres:

Ellehammers Allé 3
7190 Billund
Zuid-Jutland
Denemarken

Voor meer Roompot Vakantieparken verwijzen we jou graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.