Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Bertrix in de Belgische Ardennen. Ardennen Camping Bertrix beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten bij Roompot Bertrix. Ontdek bovendien wat de omgeving van Luxemburg nog meer te bieden heeft.

Roompot Bertrix

Ardennen Camping Bertrix, België: accommodaties

Ardennen Camping Bertrix is gelegen op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen. Het ligt bovendien tussen de historische steden Bouillon en Bastogne, net naast Bertrix.

Deze ruime camping is gelegen op een heuvelachtig terrein. Het zijn voornamelijk schaduwrijke plaatsen. Je kan op de camping genieten van de schitterende natuur. Maar zeker ook van de eersteklas voorzieningen, een geweldig recreatieprogramma en daarnaast nog uitgebreide sportmogelijkheden. Het restaurant, de recreatieruimtes en het grote zwembad met zonneterras bevinden zich centraal op de camping. Daar bevinden zich ook een groot terrein voor diverse sporten als voetbal, volleybal en tennis.  Op de camping worden tijdens het hoogseizoen zeer veel activiteiten georganiseerd. Het maken van bijvoorbeeld mountainbike-, kano- en grottentochten wordt eveneens vanuit de camping geregeld.

De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad. Het zwembad is geopend van eind april tot half september. Daarnaast is er ook een overdekt gemeentezwembad, met glijbaan van 24 meter. Deze ligt op 1 km afstand van de camping. Gasten mogen hier bovendien gratis gebruik van maken.

Je kan op Ardennen Camping Bertrix een verblijf boeken in een stacaravan. Deze luxe stacaravan van 30m2 biedt plaats aan 4 personen. De stacaravan is ruim en comfortabel ingericht en beschikt over een compleet ingerichte keuken, een badkamer en apart toilet. Er zijn ook twee slaapkamers. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 214,- EUR.

Meer informatie

 

Roompot Bertrix, Ardennen Camping Bertrix: adres

Roompot Ardennen camping Bertrix is te vinden op de volgende locatie:

Route De Mortehan
6880 Bertrix
Luxemburg
België

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou graag door naar onze pagina ‘Populaire vakantieparken’.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.